A viszony 5. évad 4. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Affair
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
60 perc
imdb_icon értékelés:
7.9
Kategória:
Készítők:
creators:
Szereplők:
Joshua Jackson (Cole Lockhart), Sanaa Lathan (Janelle Wilson), Maura Tierney (Helen Solloway), Kathleen Chalfant (Margaret Butler), Michael Godere (Caleb Lockhart), Josh Stamberg (Max Cadman), Dominic West (Noah Solloway), Victor Williams (Detective Jeffries), Omar Metwally (Dr. Vic Ullah), Catalina Sandino Moreno (Luisa Leon), Darren Goldstein (Oscar Hodges), Ruth Wilson (Alison Bailey), Kaija Matiss (Mary-Kate Lockhart), Jake Siciliano (Martin Solloway), Jadon Sand (Trevor Solloway), Colin Donnell (Scotty Lockhart), Julia Goldani Telles (Whitney Solloway), Leya Catlett (Stacey Solloway)
Megtekintések:
44,110 (316)
Leírás:
A dráma két főszereplője, Alison (Ruth Wilson) egy hamptoni étterem felszolgálónője és Noah (Dominic West), egy írással is kacérkodó New York-i tanár, aki a nyarat felesége családjának birtokán tölti, és – nem nehéz kitalálni a címből – jól összemelegednek majd a családi vakáció során.

Hozzászólások

2019-09-15 20:51:27 - lajos32 3-as rész feliratos már.

2018-08-05 23:26:41 - nem hibáztatom őket. West baromi jó pasi, Wilson csodaszép nő. az oké, ha egymásba szeretnek, de az már nem oké, ha átverik a környezetüket. kíváncsi vagyok a filmre.