A férfiak nem sírnak

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Muskarci ne placu
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Izudin Bajrovic (Receptionist), Sebastian Cavazza (Ivan), Ivo Gregurevic (Josip), Emir Hadzihafizbegovic (Merim), Boris Isakovic (Miki), Leon Lucev (Valentin), Primoz Petkovsek (Andrija), Miralem Zupcevic (Jasmin's Uncle), Ermin Bravo (Ahmed), Jasna Djuricic (Waitress), Boris Ler (Jasmin), Nermin Karacic (Velimir), Mirko Zecevic-Tadic (Tadija), Hfz. Elmir Masic (Hodza), Affan Zisko (Blue-eyed Boy)
Megtekintések:
1,801 (604)
Leírás:
Az 1990-es évek balkáni háborúi nemcsak az egykori Jugoszlávia széteséséhez vezettek, de mély sebeket okoztak a résztvevő nemzetek lelkében is. Alig két évtizeddel a háború után veteránok gyűlnek össze a hegyek közt megbújó hotelben. A helyzet puskaporszagú: minden meggondolatlan szó, csúnyának tűnő nézés veszélyessé válhat. Az egykori katonák makacsul tartják férfiasságukat és előítéleteiket, visszautasítva az események embertelenségét, függetlenül attól, hogy ők követték el, vagy valaki más.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A férfiak nem sírnak (2017) online, A férfiak nem sírnak (2017) letöltés, A férfiak nem sírnak (2017) teljes film, A férfiak nem sírnak (2017) online film, A férfiak nem sírnak (2017) online nézése, A férfiak nem sírnak (2017) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.