Marslakó a mostohám

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
My Stepmother Is an Alien
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1988
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Dan Aykroyd (Steven Mills), Kim Basinger (Celeste Martin), Juliette Lewis (Lexie), Seth Green (Fred Glass), Jon Lovitz (Ron Mills), Alyson Hannigan (Jessie Mills), Peter Bromilow (Second in Command), Tanya Fenmore (Ellen), Nina Henderson (Cashier), Tony Jay (Council Chief), Joseph Maher (Lucas Budlong), Wesley Mann (Grady), Ann Prentiss (The Voice of Bag (voice)), Harry Shearer (Carl Sagan (voice)), Adrian Sparks (Dr. Morosini)
Megtekintések:
172 (55)
Leírás:
Az ábrándozó csillagász, Steven Mills (Dan Aykroyd) felfedezi, hogy bolygónkon egy földönkívüli rejtőzködik, a mennyei formájú Celeste (Kim Basinger). Természetesen azonnal nekilát, hogy közelebbről is alaposan kivizsgálja az esetet, s szerencséjére a szépséges idegen is kíváncsi néhány dologra. Sok mindent meg kell tudniuk egymástól: Dr. Mills a távoli bolygó misztikus és tudományos titkait szeretné kideríteni, Celeste viszont még mindig nem tudja, hogyan kell csókolózni. Hamarosan kozmikus szerelem szövődik közöttük, ám a tudós kamaszlánya nem örül a különös mostohának.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Marslakó a mostohám (1988) online, Marslakó a mostohám (1988) letöltés, Marslakó a mostohám (1988) teljes film, Marslakó a mostohám (1988) online film, Marslakó a mostohám (1988) online nézése, Marslakó a mostohám (1988) film letöltés

Hozzászólások

2019-04-10 14:35:04 - Szilvi32 Cuki vígjáték :)