Négy esküvő és egy temetés

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Four Weddings and a Funeral
Év:
1994
Játékidő:
117 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Szereplők:
Kristin Scott Thomas (Fiona - Wedding One), Hugh Grant (Charles - Wedding One), Andie MacDowell (Carrie - Wedding One (as Andie Macdowell)), Simon Callow (Gareth - Wedding One), John Hannah (Matthew - Wedding One), (David - Wedding One), Charlotte Coleman (Scarlett - Wedding One), Sara Crowe (Laura the Bride - Wedding One), James Fleet (Tom - Wedding One), Elspet Gray (Laura's Mother - Wedding One), (Vicar - Wedding One), Rupert Vansittart (George the Boor at The Boatman - Wedding One), (Laura's Father - Wedding One), Nicola Walker (Frightful Folk Duo - Wedding One), Timothy Walker (Angus the Groom - Wedding One)
Megtekintések:
121 (21)
Leírás:
Charles és Carrie egy esküvőn pillantják meg egymást és a fiú úgy érzi, hogy Carrie a legvonzóbb nő, akivel valaha is találkozott az életében. Egy önfeledt és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, majd elbúcsúznak egymástól. Két hónap múlva azonban ismét találkoznak egy másik esküvőn, ahol Carrie bemutatja Charles-nak a vőlegényét. Tíz hónappal később Charles a saját esküvőjére készülődik. Carrie is megérkezik és közli a fiúval, hogy elvált. Charles életének legnehezebb döntése előtt áll. Mindjárt oltár elé kell vezetnie a menyasszonyát, ő pedig Carrie-t szereti.
Elérhető megtekintő linkek: 4
subtitle green mark Megnyitás DVD vev.io Megtekintő link 2018-08-25
subtitle green mark Megnyitás DVD videa.hu Megtekintő link 2018-08-25
subtitle green mark Megnyitás DVD vidoza.net Megtekintő link 2018-11-05
subtitle green mark Megnyitás DVD 1fichier.com Letöltő link 2018-11-05

Négy esküvő és egy temetés (1994) online, Négy esküvő és egy temetés (1994) letöltés, Négy esküvő és egy temetés (1994) teljes film, Négy esküvő és egy temetés (1994) online film, Négy esküvő és egy temetés (1994) online nézése, Négy esküvő és egy temetés (1994) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.