Titanic 2

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
1.6
Rendező:
Szereplők:
Bruce Davison (James Maine), Brooke Burns (Kim Patterson), D.C. Douglas (Captain Howard), Michael Gaglio (Daniels), Shane Van Dyke (Hayden Walsh), Matt Lagan (Commander Grey), Kendra Waldman (Madeline Kay (as Kendra Sue Waldman)), Carey Van Dyke (Elmer Coolidge), Dylan Vox (Dwayne Stevens), Josh Roman (Elliot Snipes), Marie Westbrook (Amy Maine), Cameron Gordon (Eric), Wittly Jourdan (Elijia Stacks), Myles Cranford (Admiral Hadley), Michelle Glavan (Kelly Wade)
Megtekintések:
419 (239)
Leírás:
James Maine (Bruce Davison) igazi sztárrá válik, amikor megépíti a Titanic hasonmását. Terve az, hogy a 100. évfordulón a Titanic 2 névre keresztelt luxus tengerjáró végighalad elődje eredeti útvonalán. Kim Patterson (Brooke Burns), James egykori szerelme is meghívót kap az útra, amit apja, az elismert viharvadász ellenez. Az őrült, megalomániás kísérlet minden biztonsági intézkedés ellenére veszélybe kerül, amikor egy cunami jéghegyet sodor a hajó útjába. Minden utast mentőcsónakokba menekítenek, nem is sejtve, hogy egy óriás hullám tart a süllyedő hajó felé.
Hozzászólások

2019-01-15 09:13:13 - Kla1969 -Katina- Nyugi, ennek semmi köze a Titanichoz. Sőt ennek a rakás barnának semmihez nincs semmi köze. Ez a Shane Van Dyke ez valami színész is , Így nehéz eltiltani a filmezéstől. Pedig kéne.

2018-08-25 13:09:03 - Katina Tényleg? Már az első is fájt, és van belőle még egy? Miért?!