A kenyérkereső

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Breadwinner
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
7.7
Rendező:
Szereplők:
Laara Sadiq (Fattema / Old Woman (voice)), Kawa Ada (Razaq (voice)), Ali Badshah (Nurullah / Talib Security Man (voice)), Ali Kazmi (Darya / Fruit Juice Vendor / Jail Warden / Various (voice)), Reza Sholeh (Stall Seller / Fruit Seller / Guard Man on Bike / Teenage Boy #2 (voice)), Shaista Latif (Soraya (voice)), Kanza Feris (Sorceress / Woman in Courtyard (voice)), Kane Mahon (Optician / Kiln Owner / Crowd Voices (voice)), Saara Chaudry (Parvana (voice)), Soma Chhaya (Shauzia (voice) (as Soma Bhatia)), Noorin Gulamgaus (Idrees / Sulayman (voice)), Mran Volkhard (Megaphone / Market Seller (voice)), Wamiq Furoghudin (Prison Gatekeeper (voice)), Lily Erlinghauser (Zaki (voice)), Millad Hamidkohzad (Other Talib Boy / Guard #2 (voice))
Megtekintések:
306 (110)
Leírás:
A Kenyérkereső a 11 éves Parvana-ról szól, aki arra teszi fel az életét, hogy biztonságot nyújtson a családjának és megmentse az apját. Parvana apja, Nurullah történelmet átszövő fantáziatörténeteket mesélt neki gyerekkorában, amikor a lány segített neki a piacon a talibánok irányítása alatt álló Kabulban, 2001-ben. Amikor az apját letartóztatják, Parvana az egyetlen, aki elég bátor ahhoz, hogy akkor is a keresse a férfit, amikor mindenki más már feladta a reményt.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A kenyérkereső (2017) online, A kenyérkereső (2017) letöltés, A kenyérkereső (2017) teljes film, A kenyérkereső (2017) online film, A kenyérkereső (2017) online nézése, A kenyérkereső (2017) film letöltés

Hozzászólások

2018-08-13 07:42:58 - gondemare Katina Szívesen. Az emberi agyatlanság szörnyű dolgokra képes a történelemben és az egyéni sorsokban. Különösen szomorú, ha ez egy gyerekkel történik, elvéve a gyermekkorát olyan dolgokat átélve, amelyeket soha nem kellene megismernie.

2018-08-12 15:48:33 - Katina Azta! Ez egyszerre kegyetlen és szép. Sírtam rajta. Ez többször nézős film. Köszönöm!
10/8