Slender Man: Az ismeretlen rém

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Slender Man
Év:
2018
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
3.3
Kategória:
Szereplők:
Michael Reilly Burke (Hallie's Dad), Kevin Chapman (Mr. Jensen), Jessica Blank (Hallie's Mother), Joey King (Wren), Oscar Wahlberg (Boy with Glasses (as Oscar Robert Wahlberg)), Javier Botet (Slender Man), Annalise Basso (Katie), Jaz Sinclair (Chloe), Eddie Frateschi (Biology Teacher), Julia Goldani Telles (Hallie), Taylor Richardson (Lizzie), Alex Fitzalan (Tom), Gabrielle Lorthe (Cheerleader), Miguel Nascimento (Kyle), Danny Beaton (Burley Kid)
Megtekintések:
689
Leírás:
Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut, de türelmes. Nem sürget, kivár. És azután lecsap. A kiskamaszok és kamaszok között őrületes kultusszal rendelkező rémalak számtalan történet, képregény, dokumentumfilm és netes oldal hőse. Nagyon sokan élőnek hiszik, még túlságosan élőnek is. Az új, különleges horrorfilm őt választotta főszereplőjéül.
Elérhető megtekintő linkek: 2
subtitle green mark Megnyitás CAM openload.co Megtekintő link 2018-08-11
subtitle green mark Megnyitás CAM oload.download Megtekintő link 2018-08-18

Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) online, Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) letöltés, Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) teljes film, Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) online film, Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) online nézése, Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) film letöltés

Hozzászólások

2018-08-18 16:49:27 - pipiter Nagyon-nagyon-nagyon gyenge és rossz lett! Nem érdemes megnézni én - mivel mazochista vagyok, végignéztem! Az IMDB-s 3,3-as és a 29-es metascore még túlzó is! Ez egy nulla film! Egy ilyen legendát ilyen ócska módon meggyalázni, szégyen! Az hagyján, hogy köze sincs az előzeteshez (azok a jelenetek benne sincsenek) de nulla izgalom, nulla keménység!