Tini Titánok: A film

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
84 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Szereplők:
Nicolas Cage (Superman (voice)), Will Arnett (Slade (voice)), Kristen Bell (Jade Wilson (voice)), Michael Bolton (Tiger (voice)), Tara Strong (Raven (voice)), John DiMaggio (Guard / Synth Skate Voice (voice)), Scott Menville (Robin (voice)), Hynden Walch (Starfire (voice)), Greg Cipes (Beast Boy (voice)), Kal-El Cage (Young Bruce Wayne (voice)), Eric Bauza (Aquaman / Stan Lee's Assistant (voice)), Khary Payton (Cyborg (voice)), Greg Davies (Balloon Man (voice)), Halsey (Wonder Woman (voice)), Joey Cappabianca (Plastic Man (voice))
Megtekintések:
2,868 (1,755)
Leírás:
Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott – mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat. A dolgok keményre fordulnak, amikor feltűnik a színen a gonosz Slade, aki világuralomra tör.

HuncutCsajok

Hozzászólások

2019-09-02 13:13:08 - pidzse Nem volt rossz volt benne egy kis back to the future zene :D meg pár nevettető beszolás . De amugy gyerekenek valo teljesen.

2019-07-15 11:45:40 - Szilvi32 Sziasztok! Várható magyar szinkron? Köszi!