A cápavadász

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Shark Killer
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
88 perc
imdb_icon értékelés:
4.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Grant Swanby (Diggler), Arnold Vosloo (Nix), Wayne Harrison (Mayor), Hennie Bosman (Clambone), Erica Cerra (Jasmine), Paul Pieterse (Koontz), Paul du Toit (Jake), Neels van Jaarsveld (Biggs), Rory Acton Burnell (City Councilman), Chase Agulhas (Zed), Nathan Wheatley (Burly Guy), Joseph Mitchell (Motel Clerk), Derek Theler (Chase Walker), Ashleigh van der Hoven (Cindy)
Megtekintések:
1,271
Leírás:
"Chase Walker (Derek Theler) cápavadász különleges megbízatást kap testvérétől, a nyugati part egyik legnagyobb bűnbandájának vezetőjétől: meg kell ölnie egy nagy fehér cápát, ami lenyelt egy rendkívül értékes gyémántot. A cápa méretén túl az egyetlen problémát az jelenti Chase számára, hogy a rivális banda feje is igényt tart a gyémántra és ha nem kapja meg akkor megöli a barátnőjét, Jasminet. Harc a bandák között, két testvér szembenállása és egy nagy fehér cápa, Chase lehetetlennek tűnő küldetésében."

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2019-01-14 16:24:39 - Smaragd 1 Nem vesztettem sokat, hogy eddig nem láttam a filmet. Iszonyat gagyi az egész. A cápák bénák, természetellenesen mozognak, és a történet is hagy némi kivetnivalót maga után.

2019-01-13 19:34:48 - adlertibi 1 A horrorhoz semmi köze , de amúgy jó kis film volt.