A cápavadász

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Shark Killer
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
88 perc
imdb_icon értékelés:
4.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Grant Swanby (Diggler), Arnold Vosloo (Nix), Wayne Harrison (Mayor), Joseph Mitchell (Motel Clerk), Hennie Bosman (Clambone (as Henie Bosman)), Erica Cerra (Jasmine), Paul Pieterse (Koontz), Paul du Toit (Jake), Neels van Jaarsveld (Biggs), Rory Acton Burnell (City Councilman), Chase Agulhas (Zed), Nathan Wheatley (Burly Guy), Derek Theler (Chase Walker), Ashleigh van der Hoven (Cindy)
Megtekintések:
386 (309)
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2019-01-14 16:24:39 - Smaragd Nem vesztettem sokat, hogy eddig nem láttam a filmet. Iszonyat gagyi az egész. A cápák bénák, természetellenesen mozognak, és a történet is hagy némi kivetnivalót maga után.

2019-01-14 12:54:57 - GRIFF "Chase Walker (Derek Theler) cápavadász különleges megbízatást kap testvérétől, a nyugati part egyik legnagyobb bűnbandájának vezetőjétől: meg kell ölnie egy nagy fehér cápát, ami lenyelt egy rendkívül értékes gyémántot. A cápa méretén túl az egyetlen problémát az jelenti Chase számára, hogy a rivális banda feje is igényt tart a gyémántra és ha nem kapja meg akkor megöli a barátnőjét, Jasminet. Harc a bandák között, két testvér szembenállása és egy nagy fehér cápa, Chase lehetetlennek tűnő küldetésében."

2019-01-13 19:34:48 - adlertibi A horrorhoz semmi köze , de amúgy jó kis film volt.