Impulse 2. évad 5. rész

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
David James Elliott (Bill Boone), Will Chase (Simon Coles), Aidan Devine (Sheriff Frederick Dale), Shawn Doyle (Jeremiah Miller), Matt Gordon (Thomas Hope), Enuka Okuma (Deputy Anna Hulce), Missi Pyle (Cleo Coles), Callum Keith Rennie (Nikolai), Tara Rosling (Esther Miller), Rachel Wilson (Iris), Daniel Maslany (Townes Linderman), Genevieve Kang (Patty Yang), Craig Arnold (Lucas Boone), Sarah Desjardins (Jenna Hope), Maddie Hasson (Henrietta 'Henry' Coles), Tanner Stine (Clay Boone), Gabriel Darku (Zach Jaymes), Julia Knope (Brenda Gasser)
Megtekintések:
6,588
Leírás:
----A bűn vonzásában-Impulse---Steven Gould Jumper-regényein alapszik, konkrétan a harmadik kötetén. A történet középpontjában egy 16 éves lány áll, aki kívülállónak érzi magát új lakhelyén. Nincs barátja, visszavonult a világtól, egészen addig, amíg egy szörnyű esemény során fel nem ébred benne egy erő, amit egyelőre képtelen irányítani. Ez lesz a teleportálás. Kár, hogy ezzel felhívja magára azok figyelmét, akik irányítani szeretnék őt...

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2019-12-18 21:24:10 - Fortresscomm 1 1 Ezt az idegesítő valamit! Tényleg egy bugyiba nyúlás köré tudtak építeni egy tragédiát?! Legalább már erőszakolta volna meg (csak a súlya miatt is) és ne a csaj kezdeményezte volna a pettinget... És ezért a "bűnért" érez mindenki jogosnak egy életre szóló bénulást, mint bűnhődést?! Tudom, hogy ez a téma most nagy "divat", de ez azért mégis csak túlzás!

2019-10-19 15:29:45 - Anolin 4 1 Az 1. évad frissítve lett, és elkezdődött a 2. évad az 1. résszel