Ütközések

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Crash
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Írók:
Szereplők:
Sandra Bullock (Jean), Don Cheadle (Graham), Matt Dillon (Officer Ryan), Brendan Fraser (Rick), Tony Danza (Fred), William Fichtner (Flanagan), Karina Arroyave (Elizabeth), Dato Bakhtadze (Lucien), Art Chudabala (Ken Ho), Sean Cory Cooper (Motorcycle Cop (as Sean Cory)), Sean Cory Cooper (Motorcycle Cop), Keith David (Lt. Dixon), Loretta Devine (Shaniqua), Jennifer Esposito (Ria), Eddie J. Fernandez (Officer Gomez (as Eddie Fernandez)), Howard Fong (Store Owner), Michael Peña (Daniel), Ime Etuk (Georgie (as Ime N. Etuk))
Megtekintések:
1,251 (716)
Leírás:
Egy brentwoodi háziasszony és férje, az államügyész. Egy perzsa boltos. Két rendőrnyomozó, akik mellesleg szeretők is. Egy színesbőrű filmrendező és felesége. Egy mexikói lakatos. Két autótolvaj. Egy újonc zsaru. Egy középkorú koreai házaspár. Mind Los Angelesben élnek, és az elkövetkező 36 óra során sorsuk elkerülhetetlenül ütközik egymással. A film kendőzetlenül mutatja be a faji megkülönböztetés összetettségét az amerikai társadalomban. A film a 9/11 utáni Los Angeles olvasztótégelyét veszi mikroszkóp alá, és több szemszögből is megvizsgálja a multietnikumú szereplőgárdát, ahogy ki- és belépnek egymás életébe. Ez az intolerancia háborúja, és ebben a háborús zónában senki sincs biztonságban, és senki sem immunis a dühvel szemben, amely kirobbantja az erőszakot és mindenki életét végérvényesen megváltoztatja.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2018-03-31 22:10:49 - igiboy Komoly kis film, elgondolkodtató, nem az a tipikus film, fordulatos és kicsit felkevaró is egyben. 10/7.5

2018-01-28 16:47:30 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.01.28.