A messzi dél vadjai

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Beasts of the Southern Wild
Év:
2012
Játékidő:
93 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Gina Montana (Miss Bathsheba), Henry D. Coleman (Peter T), Levy Easterly (Jean Battiste), Lowell Landes (Walrus), Jimmy Lee Moore (Sgt. Major), Jonshel Alexander (Joy Strong), Quvenzhané Wallis (Hushpuppy), Dwight Henry (Wink), Nicholas Clark (Boy with Bell), Hannah Holby (Open Arms Babysitter), Kaliana Brower (T-Lou), Pamela Harper (Little Jo), Philip Lawrence (Dr. Maloney), Amber Henry (LZA), Joseph Brown (Winston)
Megtekintések:
167 (17)
Leírás:
A világtól egy gát által elválasztva, elfeledett, de erős közösségben él a hatéves Hushpuppy (Quvenzhané Wallis). Édesanyja rég eltűnt, imádott édesapja, a bárdolatlan Wink (Dwight Henry) pedig az alkohol rabja, így a kislány teljesen magára marad az elszigeteltségben. Mivel a társasága csak néhány szelíd vadállat, az élet számára nem más, mint a természet mozgó, lélegző, morgó dolgainak törékeny hálója. Ha pedig ezekben a jelenségekben zavar támad, az veszélyezteti az egész világegyetem harmóniáját. Amikor százévente előforduló hatalmas vihar kavarja fel az öbölváros körüli nyugodt vizeket, nemcsak az édesapa betegszik meg hirtelen, de régen kihalt ördögi lények támadnak fel fagyott sírjukból, hogy rettegésbe taszítsák a Földet.
Elérhető megtekintő linkek: 3
subtitle green mark Megnyitás DVD oload.win Megtekintő link 2018-06-17
subtitle green mark Megnyitás DVD vidoza.net Megtekintő link 2018-11-04
subtitle green mark Megnyitás DVD 1fichier.com Letöltő link 2018-11-04

A messzi dél vadjai (2012) online, A messzi dél vadjai (2012) letöltés, A messzi dél vadjai (2012) teljes film, A messzi dél vadjai (2012) online film, A messzi dél vadjai (2012) online nézése, A messzi dél vadjai (2012) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.