Szerelem minden hullámhosszon

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Love on the Air
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
84 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Vincent Gale (Brad), David James Lewis (Scott Ryder), John Kapelos (Gus), David MacKay (Henry), Nicole Oliver (Julia), Greg Rogers (Guy #1), Jonathan Scarfe (Nick Linden), Alison Sweeney (Sonia Mayerick), Lindsay Maxwell (Janey), Crystal Balint (Tanya), Farrah Aviva (Dating Hostess), Emily Maddison (Swimsuit Model), Sienna Bohn (Hysterical Woman), Matthew Graham (Guy #2), Thomas Cadrot (Keith), Darla Taylor (Amanda Lazaro), Jason Edward Coleman (Liam), Rebekah Asselstine (Receptionist)
Megtekintések:
402
Leírás:
Nicket és Soniát, a két, merőben különböző személyiségű rádióst megbízzák, hogy közösen vezessenek egy talkshow-t. A független nő és a kihívó agglegény között izzik a levegő, az ellentétek ütköztetéséből igazi nemek háborúja kerekedik. Bár mindketten sok sérülést hordoznak a korábbi kapcsolataikból, végül mégis barátság szövődik köztük. Amikor Nick megpróbál segíteni Soniának visszanyerni az exvőlegényét, rájönnek, hogy több van már köztük barátságnál. El kell dönteniük, hogy mit akarnak.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Love.on.the.Air.2015.WEB-DL.x264.HUN-EKG 772.81 MB 2021-05-19
12:07:31
Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!