Zsenikém - Az ügynök haláli

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Get Smart
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Bill Murray (Agent 13), Alan Arkin (The Chief), Terence Stamp (Siegfried), James Caan (The President), Anne Hathaway (Agent 99), Steve Carell (Maxwell Smart), Terry Crews (Agent 91), Ken Davitian (Shtarker), Dwayne Johnson (Agent 23), David Koechner (Larabee), Patrick Warburton (Hymie), Masi Oka (Bruce), Nate Torrence (Lloyd), David S. Lee (Krstic), Dalip Singh (Dalip)
Megtekintések:
791 (572)
Leírás:
Az Egyesült Államok kémközpontjába behatolnak az ördögi KAOS emberei, így az USA összes ügynöke egyszerre bukik le. A cég feje (Alan Arkin) mégsem hajlandó rábólintani a kudarcra. Mivel elemzõje, Maxwell Smart (Steve Carell) világ életében ki szerette volna próbálni, milyen az ügynökök élete, jobb híján õt veti be. De a verhetetlen szuperügynök (Dwayne A szikla Johnson) helyett kénytelen az utolsó olyan emberét adni mellé társul, aki még a homályban maradt. A halálos veteránt, kódnevén a 99-est (Anne Hathaway). Smart és a 99-es egyre közelebb kerül a KAOS-hoz és ügynöktársához. Az elõzõrõl szörnyű tikok, az utóbbiról szintén szörnyű titkok derülnek ki. Az idõ lassacskán lejár. Ha a KAOS-t nem állítják meg, gonosz fõnöke végrehajthatja szörnyű tervét. A lelkes amatõr és a lelketlen profi együtt igyekszik megmenteni a világot.

Elérhető megtekintő linkek: 9

Hozzászólások

2020-09-23 23:11:30 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Jobb , mint az első rész, de tényleg kicsit Johnny English-szerű. Nézhető, azért, nem rossz.

2020-02-14 11:40:07 - SnakePlissken 1 @GaborGabor Többé-kevésbé, de eredetileg ez egy hatvanas évekbeli ügynökkomédia sorozat volt (get smart).

2019-01-19 20:49:45 - GaborGabor Nézhető, de hatalmas baromság ahogy van :D Kicsit lenyúlták a 007 est is, a Mr Bean-os verziót.. Szóval, matiné :D