Nem vagyok sorozatgyilkos

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I Am Not a Serial Killer
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Christopher Lloyd (Mr. Crowley), Bruce Bohne (Minister), Laura Fraser (April Cleaver), James Gaulke (Principal Layton), Karl Geary (Dr. Neblin), Michael Paul Levin (Max's Dad), Dee Noah (Kay Crowley), Tony Papenfuss (Ron the Coroner), Tim Russell (Greg Olsen the Barber), Dane Stauffer (Mark Watson), Max Records (John Wayne Cleaver), Matt Roy (Drifter), Anna Sundberg (Lauren Bacall Cleaver), Lucy Lawton (Brooke Watson), Christina Baldwin (Aunt Margaret), Vincent Risso (Rob Anders), Tommy O'Brien (Ethan Watson), Raymond Brandstrom (Max)
Megtekintések:
1,047
Leírás:
John veszélyes, és ezt ő is tudja magáról. Megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés… Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket. Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: emberfeletti képességekkel bír. Dan Wells regénye alapján.

Elérhető megtekintő linkek: 2

Hozzászólások

2019-09-14 19:22:45 - Katina 1 Fura volt, kicsit bezavart a lény(nem tudom eldönteni, tényleg kellett e), de nekem tetszett. Bár szerintem a szó amit kerestek, nem a szocio- hanem a pszichopata volt. Annyiban egyet értek Acid véleményével, hogy lehetett volna ebből jobbat is kihozni. De azért tetszett.
Köszi!!!

2019-04-09 21:46:31 - Acid 1 Ekkora potenciált így el kúrni... Ráadásul fingjuk sincs róla mi az a szociopata meg ilyenek.