A kiállhatatlan

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Den brysomme mannen
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Anders T. Andersen (Harald), Trond Fausa (Andreas), Petronella Barker (Anne-Britt), Sigve Bøe (Liten mann), Ellen Horn (Trulsen), Johannes Joner (Håvard), Hanne Lindbæk (Vigdis), Per Schaanning (Hugo), Hanne Dieserud (Azur-kvinnen), Jo Strømgren (Spiddet mann), Dag Håvard Engebråten (Forvalter 4), Birgitte Larsen (Ingeborg), Ivar Lykke (Kollega 1), Mette K. Haugen (Jente som kliner), Gard Petersen (Forvalter 1), Jan Egil Engnes (Forvalter 3), Benny Glaerum (Forvalter 2), Aldun G. Magnaes (Gutt som kliner)
Megtekintések:
1,194
Leírás:
A negyvenes éveiben járó Andreas egy különös városba érkezik és nincsenek emlékei arról, hogy hogyan és miért került oda. Kap egy lakást és munkahelyrõl is gondoskodnak számára. Nemsokára barátnõje is lesz, akivel hamar összeköltöznek. A felszínen minden tökéletes, de Andreast mégis nyomasztja valami. A hideg üvegépületek, a szürke színek, az ízetlen ételek, a túlzottan udvarias kapcsolatok - mind természetellenesnek hatnak. Megpróbál elmenekülni a városból, de hamar rájön, hogy képtelenség megszabadulni onnan. Egy nap megismerkedik egy férfival, aki egy titkos rést rejteget pincéje falán. Andreas elõtt megcsillan a remény a szabadulásra.Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb alkotása a norvég Jens Lien filmje. A különös atmoszférájú fekete humorú film beszippantja a nézõt, nem utolsó sorban a fõszereplõ, Trond Fausa Aurvaag játékának köszönhetõen.

Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2023-05-26 19:35:45 - melfoy Azon is csodálkozok hogy egyáltalán hogy bírtam,és igazából nem is értem hogy miért,de a 29. percig néztem.
Fel kéne gyújtani aki ezt a filmet csinálta.
Borzalom.

2023-05-23 22:25:37 - LittleWolf 1 Ez valami művészi film szeretne lenni, de valahol az eleje és a közepe közöt gondoltak eggyet és b@sztak mindenre és lett egy se füle se farka történet!
Nem ajállom! Az ellenségemnek sem! Az egéssz stáb felpontozhatta vagy nem tutom ,de nállam 3-as mert jó kedvemben vagyok!

Köszönöm szépen a feltőltést!
Megjedzés: igaz szőrnyű a szinkron ,de kár volt vesződni vele! Annyi jó filmet nem szinkronizálnak le ,de ezt pont igen! Szőrnyű!