A démon arca

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Aaron Eckhart (Dr. Ember), Carice van Houten (Lindsey), Natalija Nogulich (Maggie (in the Car)), Paul Vincent O'Connor (Priest), John Pirruccello (Henry), Petra Sprecher (Homeless Woman), Keir O'Donnell (Oliver), Catalina Sandino Moreno (Camilla), Vanya Asher (Jogger), Matt Nable (Dan), Karolina Wydra (Anna), Emily Jackson (Riley), David Mazouz (Cameron), Emjay Anthony (Jake), Breanne Parhiala (Ilsa (as Breanne Hill)), Breanne Parhiala (Ilsa)
Megtekintések:
2,832 (2,163)
Leírás:
Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban - nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele. Egy régi, tragikus emlék azonban hosszú évek óta visszatartotta attól, hogy használja, amit tud. Amikor viszont hírét veszi, hogy egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat, és a körülötte élők halálos veszélyben vannak, mégis ráveszi magát az utolsó bevetésre. De ehhez a saját démonait kell először legyőznie. Azután kezdődhet a hosszú, rettentő utazás egy megszállott gyerek gondolatai között?

Elérhető megtekintő linkek: 23

Hozzászólások

2019-08-13 01:49:25 - gergo1094 2 4 Karba veszett masfel ora az eletembol, szornyen gagyi volt 10/2.......5 eves koromban ilyesztobb volt amikor a kolyok klubbol egy resz kimaradt.....