OtherLife

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Rendező:
Szereplők:
Tiriel Mora (Dr. Amari), Luke Hewitt (Detective #2), Clarence Ryan (Byron Finbar (as Clarence Ryan)), Clarence Ryan (Byron Finbar), Renato Fabretti (Nurse), Adriane Daff (Cass), Jessica De Gouw (Ren Amari), Rebecca Caldwell (Start up programmer), Sarah Anjuli (Start-up Programmer (as Sarah Hopkins)), T.J. Power (Sam), Hoa Xuande (Coder #1), Joseph J.U. Taylor (Judd (voice)), Liam Graham (Jared Amari), Priscilla-Anne Jacob (Miss Wilson (as Priscilla-Anne Forder)), Priscilla-Anne Jacob (Miss Wilson), Adam T Perkins (Security Guard), Shalom Brune-Franklin (Coder #2), Kelsie Anderson (Pedestrian), Thomas Cocquerel (Danny), Maggie Meyer (Board Member), Fiona Blackhall (Pedestrian & Hospital Visitor), Bryan Chance (Business Investor), Anna Philp (Pedestrian), Emilia Effendi (Start-up Programmer), Daniielle Alexis (Train station pedestrian)
Megtekintések:
1,410 (1,164)
Leírás:
Ren Amari (Jessica de Gouw) tudós, feltaláló és kutató. Nanotechnológián alapuló programozott emlékek segítségével szeretne kómában lévő embereken segíteni, különösképpen testvérén, Jareden, aki egy baleset következtében az agyhalál állapotába került. A technológia az OtherLife nevet viseli és használóinak egy napos előre megírt algoritmusokon alapuló emlékélményeket kínál, amelyek teljesen valóságosak és maradandóak. A szabadalom igencsak sokoldalú felhasználási lehetőségére – például a büntetés-végrehajtásban – a kormányzat is felfigyel, és igyekszik azt saját érdekeinek megfelelő célokra felhasználni. Ren azonban ebbe nem egyezik bele, egészen addig, amíg egy véletlen baleset folytán barátja, Danny el nem halálozik az OtherLife használata következményeképpen. Ren választás elé kényszerül és elfogadja a kormány ajánlatát, amely szerint mint Danny haláláért felelősséggel tartozó személy, egy évig kénytelen büntetését az önmaga által kreált virtuális valóságban letölteni. Hiszen a büntetésként kirótt egy év a valóságban percek alatt lezajló folyamat, és csak az agyban jelentkezik a valós időtartam okozta érzékelési eltérés. Ren elfogadja a büntetését és aláveti magát kísérletnek, amely nem várt következményekkel jár és teljességgel átértékeli Ren addigi alapvetését.

Hozzászólások

2019-02-15 22:45:56 - Katina A feltöltést én is köszönöm, de a film az nem volt jó. Érdekes volt a téma és már más filmekben is találkoztunk vele, de ez most nem tetszett. :(

2018-12-31 17:18:15 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.