Megalopolisz

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Megalopolis
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
138 perc
imdb_icon értékelés:
5.0
Kategória:
Szereplők:
Laurence Fishburne (Fundi Romaine), D.B. Sweeney (Commissioner Stanley Hart), Jon Voight (Hamilton Crassus III), Balthazar Getty (Aram Kazanjian), James Remar (Charles Cothope), Talia Shire (Constance Crassus Catilina), Giancarlo Esposito (Mayor Cicero), Jason Schwartzman (Jason Zanderz), Kathryn Hunter (Teresa Cicero), Shia LaBeouf (Clodio Pulcher), Madeleine Gardella (Claudette Pulcher), Isabelle Kusman (Claudine Pulcher), Bailey Ives (Huey Wilkes), Aubrey Plaza (Wow Platinum), Nathalie Emmanuel (Julia Cicero), Adam Driver (Cesar Catilina), Chloe Fineman (Clodia Pulcher), Grace VanderWaal (Vesta Sweetwater)
Megtekintések:
4,125
Leírás:
Francis Ford Coppola, A keresztapa-trilógia és az Apokalipszis most rendezője négy évtizeden át hiába győzködte a hollywoodi stúdiókat, hogy finanszírozzák grandiózus tervét. Végül személyes vagyonának jelentős részét feláldozva valósította meg karrierjének legnagyszabásúbb filmjét. A Megalopolisz jövőképében Új Róma városának fényűző, hatalmas felhőkarcolói között komoly ellentétek feszülnek. Az ambiciózus és vizionárius építész, Cesar Catilina (a kétszeres Oscar-jelölt Adam Driver) progresszív gondolkodásával szemben áll Franklyn Cicero polgármester (Giancarlo Esposito) hatalmi beágyazottsága és kapzsiságtól hajtott játszmái. A kettejük közötti konfliktust tovább hevíti Cesar kapcsolata a polgármester lányával, Juliával (Nathalie Emmanuel), aki számára a tét nemcsak a város jövője, hanem szerelme és családja is.

A film keresése videán Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2024-10-11 08:06:35 - Gyula77 3 1 Rég láttam ennyire unalmas filmet. Másfél óránál tartok, de nem tudom miért nézem ezt a filmet. Ki kivel toszik, mi az élet értelme, nem vagyunk örökéletűek - múlandók vagyunk mindannyian, Istenről elmélkedések, halálról. Faxom, ezerszer lerágott csontok, semmi újat meglepőt nem hordoz a film. Coppola elmélkedjen tovább magában, készüljön a túlvilági utazásra, de filmet többet ne csináljon, mert ez bűn rossz. Nézhetetlen kategória.
Hollywood azért nem fényeskedik mostanában, hogy két ilyen filmet kihoz egymás után. A Joker meg ez. A többiről meg ne is beszéljünk. Mostanában inkább nyulok Koreai filmekhez. Azokban legalább nincs Woke meg a többi, hanem akció, és normális történetvezetés.

2024-10-05 17:47:47 - explorer300 2 2 én is nagyon kíváncsi vagyok Amerikakapitány véleményére....

2024-10-03 21:49:10 - kirst 3 3 Azt nem tudom az Övé milyen lesz, de pár napja moziban láttam. Nem sűrűn mondok ilyet egy filmről, de szigorúan csak mazochistáknak! Nagyon egyszerű történet, amit a mester megpróbált számomra végtelenül unalmasan és giccsesen tálalni. Hiába a jó szereplők, a zseniális rendező, ez így egy nagy 0. A filmet ha kb. 1 órába belesűríti, talán még elmegy. De így vallatni lehet vele. Konkrétan az előttem lévő sorban bealudtak, mások felálltak és kimentek. Ez nem művészfilm, hanem egy igénytelen vacak.

2024-10-03 21:49:04 - SouthBronx 3 1 100 emberből kb 99-nek a legrosszabb film amit valaha látott!

2024-10-03 20:44:08 - Imee 1 7 Amerikakapitány, szeretnék kérni egy véleményt