Joker: Kétszemélyes téboly

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Joker: Folie à Deux
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
138 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Catherine Keener (Maryanne Stewart), Joaquin Phoenix (Arthur Fleck), Steve Coogan (Paddy Meyers), Gregg Daniel (Music Teacher), Brendan Gleeson (Jackie Sullivan), John Lacy (Arkham Guard), Ken Leung (Dr. Victor Liu), Bill Smitrovich (Judge Herman Rothwax), Alfred Rubin Thompson (Ernie Bullock), Sharon Washington (Debra Kane), Mac Brandt (Arkham Guard), George Carroll (Arkham Guard), Lady Gaga (Lee Quinzel), Jacob Lofland (Ricky Meline), Leigh Gill (Gary Puddles), Harry Lawtey (Harvey Dent), Zazie Beetz (Sophie Dumond), Connor Storrie (Young Inmate)
Megtekintések:
7,375
Leírás:
Az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) kiszabadul a rács mögül, és nincs egyedül. Vele tart egy nő (Lady Gaga), aki maga sem a kiegyensúlyozottság szobra. Gotham City sötét, mocskos utcáin újra elszabadul a káosz és az erőszak. Pedig ők csak azt akarták, amit a város összes „normális” lakója: szerelmet, megértést és lángokat. De az ő útjuk nem normális út…

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
Cam [magyar]
green mark Joker-Ketszemelyes.teboly.2024.720p.HDCAM.MD.HUN-cinema.zsozso 2.02 GB 2024-10-07
22:48:03
A film keresése videán Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 32

Hozzászólások

2024-10-13 15:52:11 - Berryy 1 Sajnos elmarad az első résztől szerintem is, de még így is a jó filmek közé sorolom. Ha az első 10 pont, ez kb 7 vagy 7 es fél.
Mindig is bírtam a mély drámákat es ez az a javából, plusz az ének se zavart kicsit se, max annyi hogy nem ertettem..
A feltöltést köszönöm, nagyon rendben van a minőség.

2024-10-12 14:31:57 - Gattis76 3 Sajnos nyomokban sem tartalmazza az első rész zsenialitását és azt amiért oscart nyert Phoenix,ez még musicelnek is gyenge ha az akart lenni.

2024-10-11 18:35:51 - Berryy 1 Fiam szinte egy az egyben azt mondta, mint katicsorba.

2024-10-11 18:32:54 - Berryy Még nem láttam a filmet, de az első rész életem egyik legjobb filmje, a top 10be biztos benne van. A csaladból látták moziban, es nekik nagyon tetszett. Régóta nem adok a kritikákra, sőt... amit lehúznak, sokszor tetszik.

2024-10-10 19:44:08 - pidzse 3 1 Nem volt ez rossz film, annyi hogy az éneklős részt át kell tekerni és kész.

2024-10-10 08:52:19 - nyirmadocsa 5 Nem kell mindent folytatni - Joker: Kétszemélyes téboly Todd Philips 2019-es Joker alkotása, mely egy képregényfilmbe oltott pszichothriller volt a karakter eredettörténetéről, anno annyira megfogott, hogy kétszer is elzarándokoltam a moziba megnézni. Nem pusztán az nyerte el a tetszésemet, hogy tudott újat mutatni a képregényfilmek világában, és megmutatta, hogy a Marvel agyzsugorító ámokfutásán túl is van élet, hanem mert olyan társadalmi problémákra is reflektált Arthur Fleck (Joker) karakterén (karakterein?) keresztül, melyek már önmagában kiemelték a filmkínálatból. Gotham hiába fiktív helyszín, a nagyvárost és annak társadalmát érintő problémákat egészen nyugodtan beleilleszthettük jelenkorunk ténylegesen létező civilizációjába, így pedig Fleck vívódásai, majd elmebaja és annak okai kaptak egy sokkal könnyebben... hogy úgy mondjam... befogadható síkot is. Aki látta a Jokert, tudja, hogyan ért véget. A káosz elszabadult, Joker pedig sokak szemében az ellenállás jelképe lett. A jelenlegi lelketlen, az embereket csak tárgynak tekintő világ véres és kiszámíthatatlan ellensége.
Ilyen felvezetéssel nagyjából sejthető volt, mit vártam (és mit vártak sokan…) a folytatástól, és hát lelövöm a „poént” már az elején: rettentően csalódott voltam, és ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem vagyok ezzel egyedül. A film ott veszi fel a fonalat, hogy Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) az ámokfutása után az Arkham Elmegyógyintézet legszigorúbban őrzött szárnyában tengeti mindennapjait, miközben élet-halál kérdéskörében folyik a bírósági tárgyalása is. Egy alkalommal is éppen erre viszik őrei, ám az elmegyógyintézet falain belül első pillantásra egymásba szeretnek Harleen Qinzel-lel (Lady Gaga), akivel onnantól kvázi elválaszthatatlanok lesznek. Ami hasonlóság van az első résszel, hogy az alkotók ismét jól bemutatják a meghasadt elméjű Arthur társadalmi szerepét, azt, hogy környezete miként reagál személyére. Vannak, akik számára jelkép, vannak, akik egy elmebeteg gyilkost látnak benne stb. Ami már nagyobb gond volt számomra, hogy az alkotók, noha szánnak időt a jelenség megfelelő tálalására, az eredménnyel nem kezdenek semmit, legalábbis nem olyan mélyen, mint az első részben. És ez nagyjából minden ezzel kapcsolatos határterületre igaz, a film szakít majdnem mindennel, ami 2019-ben kiemelte a mezőnyből, és ezért én nem kicsit okolom a Harleen Quinzel-szál beemelését.
A valódi drámafaktor sajnos félúton eltűnt... (fotó: Intercom/Warner Bros.) Helyette, amit kapunk, az, kérem szépen, a musical. Tudom, korábban sem volt titok, hogy zenés betétek lesznek a Joker folytatásában (amit ugye Lady Gaga felbukkanása is indokol), de egész egyszerűen az agyam nem volt hajlandó befogadni ezt az információt, legalábbis nem vettem kellőképpen komolyan, az első részre alapozva abban bíztam, hogy megússzuk egy-két rövid dallal, aztán ennyi. Ehhez képest én nagyjából 9-10, hosszabb-rövidebb zenés szekvenciát számoltam, ami szerintem még azoknak is sok, akik szeretik a musicalt. Miv

2024-10-09 11:58:27 - GRIFF 1 https://hu.ign.com/joker/99470/feature/10-rovid-pontban-hogy-lett-a-joker-2-az-ev-egyik-legjobban-vart-filmjebol-az-egyik-legnagyobb-bukas

2024-10-08 21:37:09 - ricsicsi 6 Köszönjük a feltoltest! Szerintem ez a rész nagyon gyenge lett, azt kell hogy mondjam fölösleges volt elkészíteni.

2024-10-08 09:31:21 - amerikakapitany 8 6 Akkorát bukott a film odakint, hogy szerencsétlen Lady Gaga-t a stábja próbálja visszatartani az öngyilkosságtól! (nem vicc!!!!) Annyira öntelt volt, hogy azt hitte, ezzel a filmmel oscar jelölést fog kapni! Ide vezet az, amikor a producerek a közönség (főleg fiatal, influencerek által befolyásolt nézők) alapján mérnek fel egy filmet (Első Joker) és nem a kritikusok alapján! Ennek a második résznek el sem kellett volna készülnie! Annyira beőrült Gaga, hogy most Tarantino-nál kilincsel, hogy vegye be az utolsó filmjébe, nagyon kell neki oscar bácsi! De Phoenix karriejének is kb vége egy időre, nincs starpower most mögötte, a producerek nem fogják alkalmazni egy ilyen ordas bukás után egy ideig! Meg ugye közben Tarantino a "mozikritikust" kukázta, tehát nem az lesz az utolsó filmje, teljesen más projektben gondolkozik azóta.

2024-10-08 07:32:26 - Mummus 9 2 Ez a film nagyon de nagyon gááááááz!Ezt leforgatni felesleges volt!Megnézni pedig,gyötrelem!Úgy érzem elraboltak az életemből 2 órát!!!!!

2024-10-07 18:29:13 - SouthBronx 7 3 Nálam még a 3 pontot sem éri el.
10/1

2024-10-07 18:25:26 - SouthBronx 6 2 Az idei év legrosszabb filmje amit láttam!

Lehetséges SPOILER!!!!!





A cselekmény nagyon gyenge,inkább Arthur fleckre koncentrál mint jokerre, ami engem kiábrándított.Arrhur folyamatos szenvedésének ismételt bemutatása teljesen felesleges volt, és hiányzott a karakter fejlődése ami az első részben volt. A musical elemek idővel fusztrálóvá, idegesítőé válnak, és ez kurvára fölöslegesen meghosszabította a filmet.
Voltak a filmben nagyon jól megcsinált jelenetek, főleg az operatőri munka, de nem tudta hozni az első rész erőteljes katarzisát, drámaiságát!
Nagyon megbántam hogy moziban méztem, pedig éreztem hogy nagyon nem lesz jó film.

2024-10-07 15:11:51 - katicsorba 1 14 Nagyon tetszett, sőt imádtam, nagyon átjött. A vége elég érdekes, fokozott figyelmet igényel, ne kapcsoljátok ki, figyeljetek a képernyőn minden részletet... szerintem lesz még folytatás. Akinek tetszett az első rész, annak tetszeni fog. Köszi!

2024-10-03 06:29:08 - amerikakapitany 16 8 Ha bírod a musical-eket, akkor ez a te filmed! ha bírod, a túlhúzott, énekléssel teli mozikat, akkor ez a te filmed. Ha bírod a lapos, vontatott, erőltetett történeteket, akkor ezt a te filmed.

Ha azt vártad, hogy hozza az első - meglehetősen közepes, de felhájpolt - film "színvonalát", akkor koppanni fogsz, mert ennek kb köze sincs ahhoz.Ez egy több részre bontott videóklipp, nagyjából 1 órányi zenei-énekes betéttel!

3/10 nagy jóindulattal.


Ja ps:
Kíváncsi vagyok, dalokat szinkronizálják-e, vagy feléneklik, vagy feliratozzák, mert anélkül érthetetlen lesz a film az angolul nem tudók számára!
A hozzászólás szerkesztve lett általa: amerikakapitany | Ekkor: 2024-10-03 15:48:08