A gonosz gyermeke

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Ominous
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
3.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jaime Gomez (Detective Ezequiel Villa), Barry Watson (Michael Young), Mark Lindsay Chapman (The Stranger), John Colton (Priest), Eric Etebari (Father Francis), Randy Gordon (Man with the Staples), Michael C. Mahon (Rachel's Doctor), Ian Donovan Hyland (Jeremy), Gavin Collins (Parker), Esmé Bianco (Rachel Young), Angela Relucio (Sofia), Ernie Charles (Paramedic Chuck), Alexander Walsh (Chris), Hunter Payton Mendoza (Sullivan), Jared Breeze (Logan), Brandon Amano (Demon Jeremy), Gavin Lewis (Jacob Young), Connor Bellina (Demon Jacob)
Megtekintések:
994
Leírás:
Michael és felesége Rachel boldogan élnek, amíg fiúk egy autóbalesetben életét nem veszti. Később egy idegen azt mondja nekik, ha kiássák a fiú testét, akkor ő feltámasztja. Így is tesz. De a fiú, aki visszatér, már nem ugyanaz az ember, akit egykoron elvesztettek. A helyi tiszteletesnek feltűnik a dolog és figyelmezteti Michael-t, hogy akik feltámasztották gyermekét, csak azért segítettek, hogy így hozzák el a Földre a Sátánt..................

Elérhető megtekintő linkek: 5

Hozzászólások

2018-02-16 13:40:14 - Deadpool13 2 Ilyen szarokat le szinkronizálni!!!!!!!!!! Egy gyász az egész szinkronizálás, elmennek a .....................!!!!!