Garfield

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Garfield Movie
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Samuel L. Jackson (Vic), Ving Rhames (Otto), Snoop Dogg (Snoop Catt), Nicholas Hoult (Jon Arbuckle), Chris Pratt (Garfield), Dev Joshi (Liz), Luke Cinque-White (Vito), Alicia Grace Turrell (Ethel), Hannah Waddingham (Jinx), Brett Goldstein (Roland), Harvey Guillén (Odie), Cecily Strong (Marge), Bowen Yang (Nolan), Janelle James (Olivia), Lynsey Murrell (Tour Guide Tracy)
Megtekintések:
1,611
Leírás:
Mindenki kedvence visszatér. Garfield a legtöbbek számára arról ismerős, hogy imád lustálkodni, és hogy kedvenc étele a lasagne. Az örökké morcos, hétfőket mindennél jobban utáló cica azonban új kalandokba keveredik, amely során új társakra is talál.

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2024-05-06 22:35:43 - Imee 3 Na mondom lássuk rögtön a magyar nyelvű szinkront, alig vártam már, hogy megjelenjen, bár 40 éves vagyok, minden magazin szám megvan. Jön az 5 éves fiam is, együtt nézzük a trailert. Én odáig vagyok, a fiam meg mondja, megy vissza játszani. Van egy olyan érzésem, hogy a mai fiatal gyerek korosztály nem fogja úgy értékelni a Garfieldot, mint mi régen. De azért remélem, jó lesz!