Kivérző szerelem

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Love Lies Bleeding
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ed Harris (Lou Sr.), Jena Malone (Beth), Kristen Stewart (Lou), Jamie Javier Guerreo (Henchman), Kim S. Monti (Nurse), Roger Ivens (Blindfolded Man), Jerry G. Angelo (Mikey), Tait Fletcher (Nate), Eldon Jones (Billy), Catherine Haun (Gym Woman), Dave Franco (JJ), Keith Jardine (Chester), Matthew Blood-Smyth (Dave), Mikandrew (Stoney Owen), Anna Baryshnikov (Daisy), David DeLao (Officer Mike), Katy O'Brian (Jackie), Orion Carrington (O'Riley)
Megtekintések:
1,220
Leírás:
Lou, a visszahúzódó edzőterem-vezető első találkozásukkor azonnal beleszeret Jackie-be, a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. Intenzív románcuk veszélybe kerül, amikor szembekerülnek a várost sakkban tartó alvilági figurával aki történetesen Lou apja. A Kivérző szerelem egy meghökkentő, sötét humorú erotikus thriller, amely Quentin Tarantino és a Coen fivérek jellegzetes stílusához hasonlít. A film cselekménye az 1980-as években játszódik, de kortárs éllel átszőtt, és sokkoló és provokatív elbeszélésével a Sundance Filmfesztiválon és a Berlinalén is lenyűgözte a közönséget.

Elérhető megtekintő linkek: 23

Hozzászólások

2024-04-29 23:38:05 - Anolin 10*
Az előzetes alapján nem gondoltam, hogy ez ilyen jó film!
Dolby hatcsatornás hangrendszerhez is elérhető, nagyot szól a zenei részeknél.
:popcorn2:

2024-04-28 18:34:19 - amerikakapitany 3 Hát mi folyik itt kérem? ez a hét dúskál a jobbnál jobb megjelenésekben (Late night with the devil, Abigel, Vermins stb...) és most ez. Nyers, szókimondó, erőszakos, igazi bosszúfilm! remek színészek, nagyon jó fényképezés, tabukat döntögető témaválasztás.Az egész film majdhogynem metaszinten mozog, egy vad utazás, egy film arról, hogy mi is a szerelem, ha nyers, ha ösztönös, ha elkábít! 8/10 ha ez a film nem lesz kult klasszikus az elkövetkezendő években, akkor semmi! Azt azért megjegyezném, hogy nem való mindenkinek, ha nem szereted a pszichedelikus szintre emelt filmeket, ahol metaszinten zajlik a cselekmény egy része, vagy a neo noárt, a nyers erőszakos és szexualitást, akkor ez nem lesz a te filmed! De egy próbát mindenképpen megér!