A könnymester legendája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Fabbricante di lacrime
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
5.1
Kategória:
Szereplők:
Sabrina Paravicini (Margaret), Simone Baldasseroni (Rigel Wilde), Juju Di Domenico (Asia), Sveva Romana Candelletta (Miki), Alessandro Bedetti (Lionel), Caterina Ferioli (Nica Dove), Nicky Passarella (Billie), Roberta Rovelli (Anna Milligan), Orlando Cinque (Norman Milligan), Dana Melanie (Nica), Eco Andriolo (Adeline)
Megtekintések:
1,086
Leírás:
A Sír falai között, az árvaházban, ahol Nica felnőtt, mindig is egy legenda keringett: a könnyek teremtőjéről, egy titokzatos mesteremberről, aki az emberek szívében lakozó összes félelem és szorongás megalkotásában bűnös. Tizenhét évesen azonban eljött az idő, hogy Nica maga mögött hagyja a tündérmeséket. Legnagyobb álma hamarosan valóra válik. Mr. és Mrs. Milligan megkezdik az örökbefogadási eljárást, és készen állnak arra, hogy megadják neki azt a családot, amire mindig is vágyott. Új otthonában azonban Nica nincs egyedül. Vele van Rigel, egy nyughatatlan és titokzatos árva, a világon az utolsó ember, akit Nica örökbefogadó testvérének szeretne, és aki szintén a Sírból kerül ki. Rigel intelligens, okos, úgy zongorázik, mint egy bűvös démon, és olyan szépséggel rendelkezik, amely képes elvarázsolni mindenkit, de angyali megjelenése sötét természetet takar. Bár Nicát és Rigelt a közös múlt, a fájdalom és a megpróbáltatások összekötik, az együttélés lehetetlennek tűnik. A kedvesség és a harag két különböző módja a fájdalom elleni küzdelemnek, hogy életben maradjanak, és elrejtsék a szívüket feldúló érzelmeket, így válnak egymás számára a legendák könnyfakasztójává. A könnycsinálónak nem lehet hazudni: meg kell találniuk a bátorságot, hogy elfogadják azt a kétségbeejtő erőt, amely egymás felé vonzza őket, és amit szerelemnek hívnak.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Tearsmith.2024.480p.NF.WEB-DL.DD+5.1.H.264.HuN-No1 904.07 MB 2024-04-04
10:37:31
subtitle
HD/HUN
green mark The.Tearsmith.2024.1080p.NF.WEBRip.DD+5.1.x264.HuN-No1 4.86 GB 2024-04-04
13:09:32
Elérhető megtekintő linkek: 49

Hozzászólások

2024-04-15 17:18:08 - chello4623 Megneztem ...aki szereti a romantikus filmeket annak jó. A könnymester azt hittem ennek a címnek van értelme de egy nagy semmi