Micimackó: Vér és méz 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Szereplők:
Simon Callow (Cavendish), Teresa Banham (Mary Darling), Alec Newman (Alan), Nicola Wright (Daphne), Nichaela Farrell (Cara), Flynn Gray (Freddie), Peter DeSouza-Feighoney (Young Winnie-The-Pooh), Thea Evans (Bunny), Lewis Santer (Tigger), Tade Adebajo (Ava), Thanael Weeks (Shepard), Tallulah Evans (Lexy), Marcus Massey (Owl), Joshua Osei (Darrell), Scott Chambers (Christopher Robin), Ryan Oliva (Winnie-The-Pooh), Flynn Matthews (Finn), Eddy MacKenzie (Piglet)
Megtekintések:
4,277
Leírás:
Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának. Premier (HU): 2024.04.18.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
Cam [magyar]
green mark Micimacko-Ver.es.mez.2.2024.720p.HDCAM.MD.HUN-cinema.zsozso 5.08 GB 2024-04-20
14:27:55
Elérhető megtekintő linkek: 50

Hozzászólások

2024-03-29 18:32:27 - CinemaZsozso 10 2 Ne bántsátok már,azért keményen fejlödik...Már napok óta kint van a Godzilla adatlapja,és még nem fikázta le azt seeemm...

2024-03-29 14:34:32 - kismark 9 3 Marvel gyerek...huzzál máshová lehúzni a filmeket.

2024-03-29 05:55:08 - amerikakapitany 5 9 Az előző filmet az elmúlt év legrosszabb filmjének választották, én nem tartottam annak, jófajta trash volt, a video nasty és az SOV horror határán mozgott, nyilván nem ért fel egy Violent Shit-hez, vagy a Splatter Farm-hoz, de a homemade érát idézte. Nyilván komoly filmként értékelhetetlen volt, de nem is annak szánták. Sajnos a második részt komolyan akarták venni. Hiba volt, mert így eltűnt egyrészt a trash élmény, másrészt kijött az, hogy igazából semmilyen ötletük nem volt a filmhez. Már luvnyák sem voltak benne, vér alig. Az első filmben a redneck horrorokat vették alapul, azoknak mutattak görbe tükröt, ami jól is működött, itt próbáltak agyalni, meg "valódi történetet" köré kerekíteni. Ezért a film belecsúszott a felesleges folytatások egyre bővülő halmazába. Jó szívvel talán a homemade horror rajongóknak ajánlanám, mert már nem is trash sajnos. Nyilván látni kell, hogy ezek homemade horrornak számítanak, az első film 50 ezer dollárból készült, ami zsebpénz odakint, ez is 350ezerből, tehát ezen a szinten kell őket értelmezni. 3/10 nagy jóindulattal kategóriáján belül, mert ennél jobbakat látsz a youtube homemade horror világában. Pozitívum, hogy a maszkokat cserélték, ezeken látszik a munka, de sajnos a kreativitás itt ki is merült, a történetet túlagyalták. Sokan érezhetik majd úgy, hogy jobb lett, mert komolyabb lett, de igazából pont azt veszítette el, amit az első megpróbált felépíteni, a kis költségvetésű, amatőr trash trancsír visszatérését. Ott az volt a baj, hogy sokan komolyan akarták venni a filmet, ezért bukott. Ez azért fog, mert a készítők vették komolyan.

2024-03-28 22:58:14 - kismark 8 2 Marvel gyerek...ezt is láttad tuti.Ide jössz lexarozni ezt is mi?