Taxisofőr

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Taxi Driver
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1976
Játékidő:
114 perc
imdb_icon értékelés:
8.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert De Niro (Travis Bickle), Jodie Foster (Iris), Albert Brooks (Tom), Cybill Shepherd (Betsy), Peter Boyle (Wizard), Diahnne Abbott (Concession Girl), Frank Adu (Angry Black Man), Gino Ardito (Policeman at Rally), Victor Argo (Melio), Garth Avery (Iris' Friend), Harry Cohn (Cabbie in Bellmore), Copper Cunningham (Hooker in Cab), Brenda Dickson (Soap Opera Woman), Harry Fischler (Dispatcher), Nat Grant (Stick-Up Man), Leonard Harris (Charles Palantine), Richard Higgs (Tall Secret Service Man), Beau Kayser (Soap Opera Man)
Megtekintések:
1,259
Leírás:
Travis Bickle (Robert De Niro) vietnámi veterán harcos taxisként dolgozik éjjelente New Yorkban. Zárkózott, erőszakos és embergyűlölő, nem tudja feldolgozni a háború borzalmait. Álmatlanságát a vezetéssel űzi el, de kényszerképzeteitől nem szabadulhat. A nőkkel sem tud igazán bánni. Első randevúja Betsy-vel (Cybill Shepherd), egy szenátor kampánymunkásával kínos véget ér. Nem tudja rábeszélni Irist (Jodie Foster), a gyerekprostituáltat, hogy hagyja ott az utcát és térjen vissza szüleihez. A férfi egyre elviselhetetlenebbül érzékeli az őt körülvevő erőszakot, mellyel szemben szavakkal nem tud harcolni, csak ugyanazzal az erőszakkal. Fegyvereket vásárol és a kérlelhetetlen, magányos hős képének akar utoljára megfelelni... A filmtörténet egyik legerőteljesebb klasszikusa az idők folyamán mit sem veszített szenzációs erejéből.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Taxi.Driver.1976.BDrip.HUN.x264-DenZo 1.43 GB 2013-11-09
18:19:19
subtitle
SD/HUN
green mark Taxi.Driver.1976.ReaD.NfO.480p.BluRay.DD2.0.2xHuN-BaKeR 2.93 GB 2022-05-17
14:54:30
Elérhető megtekintő linkek: 12

Hozzászólások

2024-01-16 02:20:26 - crappyz Hát én az operatőr munkáján kivül nem sokat tudtam szeretni. Asszem kezdek rájönni, hogy nem szeretem Scorseset. Cserébe Robert De Niro, akit sose kedveltem, kifejezetten tetszett. Fura is volt mindenkit ilyen fiatalon látni. Szerintem ez egyáltalán nem jó mozifilm, inkább művészfilm. Nekem nem jött át, amit szerintem át akartak adni. Miután megnéztem a filmet elolvastam a leirását és akkor esett le, hogy ez egy veterán szenvedése akart lenni. Van bőven wtf jelenet. Azt se értettem, hogy a jövendőbeli elnök rallyján volt vagy 100 ember az utcán, amikor meg az elvileg bűntől meg mocsoktól bűzlő városban a bordélyházban dörren 3 pisztoly, akkor meg a komplett város az utcára vonul éjszaka.. RDN viszi a hátán a filmet, de még igy is elég unalmas - szerintem. Évjáratra való tekintettel 6.5/10

2019-07-20 19:47:05 - SlevinKelevra 3 Köszönöm a feltöltést.