Luchshiye v adu - The Best in Hell / Legjobbak a pokolban

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2022
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Szereplők:
Aleksey Kravchenko (Whisper), Georgiy Bolonev (Polygon), Zakhar Cherezov (Saymon), Vyacheslav Filippov (Gosha), Konstantin Gaponov (Science), Sergey Bespalov (Engine), Sergey Danilov (Commo man), Denis Fillipov (Spark), Anton Bagmet (Stream), Dmitriy Murashev (Snowstorm), Georgiy Marishin (Rang), Aleksandr Bessmertnyy (Humblebee), Vladislav Dyomin (Marble), Ruslan Katsagadzhiev (Wheat Head), Mikhail Bogdanov (Shama), Vitaly Khadzhiev (Vivaldi), Evgeniy Chmerenko (Fervour), Sergey Garusov (Puck)
Megtekintések:
1,091
Leírás:
Valós eseményt feldolgozó játékfilm az Ukrán-Orosz háborúban. Szereplői nem színészek, hanem a Wagner katonái (a rendező és a szereplők közül négyen azóta már hősi halált haltak a fronton), és ez meg is látszik a végeredményen. Nemcsak egy majdnem kétórás pörgő akciót kapunk nagyjából a Black Hawk Down stílusában, hanem mindezt olyan realizmussal, amiből képet kaphatunk a most zajló háborúban alkalmazott harceljárásokról, taktikákról és fegyverekről!

Elérhető megtekintő linkek: 9

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!