Kereszteslovagok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Crociati
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
194 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Szereplők:
Armin Mueller-Stahl (Alessio), Barbora Bobulova (Rachel), Johannes Brandrup (Richard), Rodolfo Corsato (Bastiano), Alessandro Gassmann (Peter), Thomas Heinze (Prince Roland), Flavio Insinna (Bartolomew), Antonino Iuorio (Massoud), Dieter Kirchlechner (Baron William), Franco Nero (Ibnazul), Slobodan 'Boda' Ninkovic (Olaf Gunnarson), Uwe Ochsenknecht (Corrado), Karin Proia (Maria), Thure Riefenstein (Andrew), Milos Timotijevic (Johann)
Megtekintések:
745
Leírás:
Aurocastro, tarantói normann hercegség, a XI. század eleje: William urat a Szentföldi háborúból hazatérve ünneplő tömeg fogadja. A harcok alatt karját adta szent hitéért és most újabb erőkre van szükség a támadáshoz, mert Jeruzsálem még mindig ellenséges kézben van. A lelkes toborzót hallván Antonio fia, András és Alessio fogadott fia, a félig szaracén Péter is neki akar vágni a nagy útnak. Richard is velük tartana, ám apja, William megtiltja ezt. Mint örökös kötelessége maradni. Most William nagyravágyó öccsén, Corradon a sor, aki távollétében kormányozta a hercegséget. Meglopta őt, sőt visszaélt hatalmával, így van mit törlesztenie Isten színe előtt, mennie kell. Corradon-nak még fiát, John-t is magával kell vinnie. Az indulás napján, Szent Bertalankor azonban vérfürdőt rendez, szembefordul bátyjával, és katonáival lemészárolja a falut. William halott, így a hatalmat Corradon veszi kézbe, Richard-nak pedig menekülnie kell. András és Péter menti meg az életét, s így hárman, mint a hit igaz katonái indulnak el a Szentföldre, hogy egyenlőként harcoljanak Isten országáért.

Elérhető megtekintő linkek: 9

Hozzászólások

2021-07-08 08:35:19 - Mezike620829 1 1 hazug, beteg ideológia és dogmarendszer...és megvezetettei..........természetesen csak egy vélemény az enyém is a sokból.