Hiába futsz

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Nowhere to Run
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jean-Claude Van Damme (Sam Gillen), Rosanna Arquette (Clydie Anderson), Joss Ackland (Franklin Hale), Kieran Culkin (Mike 'Mookie' Anderson), Robert Apisa (Prisoner), Edward Blatchford (Sheriff Lonnie Cole), Jophery C. Brown (Prisoner), Tony Brubaker (Prisoner), Ron Howard George (Prisoner), Vojislav Govedarica (Prisoner), Allan Graf (Bus Driver), Ted Levine (Mr. Dunston), Jack Lucarelli (Prisoner), Peter Malota (Prisoner), Frank Orsatti (Prisoner), Anthony Starke (Billy), Tiffany Taubman (Bree Anderson), Leonard Termo (Bus Guard)
Megtekintések:
828
Leírás:
Sam Gillen Jean-Claude Van Damme tolvaj múltja ellenére alapjában véve tisztességes ember, akit azért csuktak le, mert a barátja helyett magára vállalt egy gyilkosságot. Samnek sikerül megszöknie a börtönbõl és egy félreesõ farmon keres menedéket, ahol Clydie Rosanna Arquette él két gyermekével. Mookie, a kisfia rábukkan a szökevényre és a gyerekek hamarosan összebarátkoznak Sammel, a két felnõtt között pedig szerelem szövõdik. Franklin Hale Joss Ackland, egy kapzsi birtokos mindenképpen meg akarja szerezni Clydie földjét és amikor egy Dunston Ted Levine nevű haverja erõszakkal akarja elkergetni a családot az otthonukból, Sam készen áll arra, hogy bármi áron megvédje õket.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Nowhere.to.Run.1993.BDrip.Custom.HUN.x264-DenZo 1.11 GB 2018-09-22
08:12:28
Elérhető megtekintő linkek: 18

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!