Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hopper et le hamster des ténèbres
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2022
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Szereplők:
Dino Andrade (Barry), Joey Camen (King Pigmy), Jeff Doucette (Judge), Danny Fehsenfeld (Lapin), Joe Ochman (Abe), Michael Ornstein (Aide), Michael Sorich (More Scared Chicken), Jordan Tartakow (Chickenhare), Kyle Hebert (Bartender), Mark Irons (Piggies), Brad Venable (Peter), Christopher McCullough (Peter), Cedric L. Williams (Lance), Laila Berzins (Cute Hare), Marcus Griffin (Whitey), Donte Paris (Male Ostrich), James Fredrick (Guard)
Megtekintések:
5,337
Leírás:
Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet. Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered, aki a Sötétség Hörcsögével akarja átvenni a hatalmat Tollandia királysága felett. Pipiána hűséges teknős barátjával, és egy vadóc borzos lánnyal az oldalán néz szembe a veszélyes próbatételek sorának. A lenyűgöző kalandok közben számos nem várt akadályt kell legyőzne a hős csapatnak, miközben Pipiána felfedezi a benne lakozó menő képességeket, és azt a különleges erőt, amiről álmodni sem mert volna... 2022. május 5.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 30

Hozzászólások

2022-07-17 17:34:13 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Zseniális mese a szellemvilágban dúló harcról , mely nem gyerekeknek való.

2022-06-23 04:27:31 - l0m3x 1 5 Szerintem gyereknek nem való sőt tilos az érzékenyítés miatt, felnőtnek meg gnincs bene semmi... Még a neme sem tisztázott ennek a lénynek... Ja és a Pipiana a vezeték neve ennek a torzszülötnek..És még Dumbó is lesz belőle... Bocsi, de ... Meg a faxom...

2022-06-19 08:06:37 - Dehogynem 2 2 Mutáns 'Indiana Jones' nyúl a Démon Hörcsögök ellen! Teljesen jó :)

2022-06-13 19:42:28 - pinter05 1 esetleg magyarul valaki feltudja tölteni?