Égető múlt

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
O que arde
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
86 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Amador:
Benedicta:
Inazio:
Álvaro:
Nuria:
David:
Damián:
José Luis:
Rendező:
Iván:
Szereplők:
Amador Arias (Amador), Benedicta Sánchez (Benedicta), Inazio Abrao (Inazio), Elena Mar Fernández (Elena (as Elena Fernández)), Alvaro de Bazal (Álvaro (as Álvaro de Bazal)), Nuria Sotelo (Nuria), Rubén Gómez Coelho (Rubén), Nando Vázquez (Nando), David de Poso (David), Damián Prado (Damián), Manuel Martínez (Manuel (as Manuel Martínez 'Xan')), José Luis Santalices (José Luis), Manuel Santamarina (Manuel), Antonio Fernández (Antonio), Ivan Yañez (Iván)
Megtekintések:
1,282 (741)
Leírás:
Amador Corót gyújtogatásért ítélték börtönbüntetésre. Amikor a férfi kiszabadul a rácsok mögül, senki sem várja. Amador visszatér a szülővárosába, a hegyek között megbújó kis galíciai faluba, hogy az édesanyjával, Benedictával és a három tehenükkel éljen. Az élet lassan, eseménytelenül telik az eldugott vidéken, a természet ritmusát követve. Egészen addig, amíg egyik este szörnyű katasztrófa nem történik, tűz csap fel, és a lángok szinte teljesen elpusztítják a környéket.

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2020-10-19 02:55:33 - nagyonnagy én szeretem a "gyere velem, én se megyek sehova" típusú filmeket, de ennek egy 8 perces rövidfilmnek kellett volna lennie.