Defekt

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
15 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Riana Emma Balla (Girl), Balázs Szitás (Stranger), Ádám Gulyás (Man in Black), Réka Gerlits (Mother)
Megtekintések:
1,453
Leírás:
Az éjszaka közepén egy nő hazafelé vezet a kislányával, amikor autójuk lerobban az országúton. Egy idegen felajánlja a segítségét, a nőnek azonban az az érzése, hogy nincsenek biztonságban, ezért kiutat keres.

Elérhető megtekintő linkek: 4

Hozzászólások

2020-10-11 14:56:28 - mrv 1 Nők és a kerékcsere... miért nem tanítják ezt amúgy a jogsi megszerzése előtt?

-Keresztkulcs nem sok autóban van, mivel NEM TARTOZÉK! L-kulcs jár az autós készlethez, de ha meg van szorulva, mindkettőnél azonos az eljárás: rá kell lépni és ugrálni kell rajta. A keresztkulcsnál még másik lábbal lehet felfelé húzni is... ehhez képest a hapsi a kevesebb fogással rendelkező L-kulcsért megy (ennek akkor van értelme, ha egy csővel hosszabbítja, de cső nélkül rosszabb, mint a másik).

-Pótkerék nincs rögzítve és nem a helyén süllyesztve van... nem jellemző (LPG-s autónál rendszeres, de ez nem az).

-A gyerek képébe világít a telefon és áll az út szélén, míg a nő észre sem vesz, hogy világos a gyerek feje és a nadrágját sem tolta le wc-zéshez.

-A gyerek ugyan rákérdezett, hogy hova mennek, de pontos címet nem kapott, nem is beszélt utána telón senkivel, így érthetetlen a vége.

Meglátszik, hogy magyar film, elnagyolt az egész. 1 mondatos történet, mégis ennyi bakit ejtenek benne... és még vakvágány szál is van benne: az elütött szarvas, ami simán kihagyható lett volna, mert a történetben nem releváns.

Ezek fényében a 13 perc is hosszú és elpazarolt idő.

2020-09-21 11:13:42 - ricsicsi 2 Köszönjük a feltöltést!Tanulságos rövidfilm!