Óriásláb - Családi bevetés

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Bigfoot Family
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Xtract Drone Operator:
Principal Jones:
Tina:
Connor Mandrake:
Student at School (Girl):
Weecha:
Bigfoot:
Cy Wheeler:
Guard 2:
Szereplők:
Dino Andrade (Xtract Drone Operator (voice)), Joey Camen (Principal Jones / Moose / Wolf (voice)), Sandy Fox (Tina (voice)), Sébastien Desjours (Trapper (voice)), Pierre Tessier (Connor Mandrake (voice)), Kyle Hebert (Xtract Guard (voice)), Jessica Gee-George (Student at School (voice)), Xavier Fagnon (Arlo (voice)), Grant George (Conor Mandrake (voice)), Clara Quilichini (Emma (voice)), Frederic Souterelle (Wilbur (voice)), Lindsey Alena (Shelly (voice)), Jules Medcraft (Adam (voice)), Marie Chevalot (Shelly (voice)), Laila Berzins (Weecha (voice)), Alexis Victor (Bigfoot (voice)), Kylian Trouillard (Adam (voice)), George Babbit (Cy Wheeler (voice)), Donte Paris (Student #3)
Megtekintések:
5,323 (3,051)
Leírás:
Vannak családok, amelyek egy kicsit vadak… A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul. Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája, és a vad família állati jóbarátai is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot, és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.

Elérhető megtekintő linkek: 29

Hozzászólások

2020-10-03 10:51:00 - Gabri 3 NetMozi.com :) köszönjük a munkátokat és a feltöltést

2020-10-02 15:19:38 - ricsicsi 3 Köszönjük a feltöltést!Nagyon tetszett az előző rész, és ez is aranyos, és szuper volt!

2020-09-27 19:25:56 - bazso26 1 1 Már várom szinkronosan :)