Greenland - Az utolsó menedék

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Greenland
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
119 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Scott Glenn (Dale), Gerard Butler (John Garrity), Merrin Dungey (Major Breen), Rick Pasqualone (National News Anchor), Gary Weeks (Ed Pruitt), Morena Baccarin (Allison Garrity), Brandon Miller (Security Forces Sergeant), Scott Poythress (Kenny), Claire Bronson (Debra Jones), Alan Pietruszewski (Morning Show Host), Nicola Lambo (Morning Show Host), Tracey Bonner (Peggy Pruitt), Madison Johnson (Ellie Jones), Randal Gonzalez (Bobby), Roger Dale Floyd (Nathan Garrity)
Megtekintések:
27,534 (16,306)
Leírás:
Egy magánéleti válságba jutott házaspárnak és fiuknak biztos helyre kell menekülniük a Földet és az egész emberiséget fenyegető meteoreső miatt. A világ kormányai elkeseredett lépésekre szánják el magukat, Jeffnek (Gerald Butler) és családjának azonban szerencséje van, mivel véletlenszerűen kiválasztották őket, ezáltal belépést nyerve egy föld alatti bunkerbe. Mindössze 48 órájuk van, hogy eljussanak a menedékbe, mielőtt az űrből érkező veszély elpusztítaná a ma ismert világot. A családnak túl kell lépnie a személyes ellentéteiken, és együtt kell működniük, ha át akarják vészelni az egyre kritikusabbá váló helyzetet. Megkezdődik a hajsza az idővel, melynek tétje nem kisebb, mint maga a túlélés. Roc Roman Waugh lehengerlő látványt ígérő, az Anton és a G-Base égisze alatt készülő katasztrófafilmjében a Támadás a Fehér Ház ellen 3 után ismét Gerald Butlerrel dolgozott, míg a további főbb szerepeket Morena Baccarin és Scott Glenn alakítják. A film 2020-ban a Freeman Film forgalmazásában a magyarországi mozikban.

erotikus munka

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2021-02-26 16:24:05 - Amithyel @Bacsa Elkezdeni? Te meg csak ott tartasz? Itt nyugatabbra (Anglia) mar kezdenek magukhoz terni az emberek h mire megy ki ez az egesz es egyre nagyobb az osszefogas ezellen a maszlag ellen. Nem is beszelve az LGBT ternyerese es orulete ellen szinte mar harcok folynak.

2021-02-14 23:26:05 - Bacsa 1 Emberek!!...ideje elkezdenünk bűntudatot érezni,mert fehérnek születtünk! Ez egy dupla nulla...lassan minden második film ezt sugallja.

2021-02-09 18:02:24 - tibika6704 4 Méltatlanul alul pontozva.Jó film .

2020-12-18 23:44:23 - Renraf 10/4 A feltöltést köszönöm!

2020-12-08 16:56:27 - foldemi 2 Az elso 40 percben annyi halivudi ,folyamatosan ismetelgetett baromsag volt,hogy odaig neztem !!!

2020-11-24 20:54:40 - makyati 3 Szerintem egy Afrikai fecske elbír egy tököt.

2020-11-24 00:20:10 - Christofer :D rám ugyan nem szakad semmien födém mert megyek bulizni és a meteorit se fog eltalálni mert lepattan rollam, a többiek meg rohangáljanak zacskoval a kezükben és várják a madárcsicsergést

2020-11-23 00:56:46 - suntcu 1 5 Egy modern puska lövedék (és nem golyó) sebessége olyan 1200-2000 km/h körüli lehet. Sok dologtól függően. Ugye kaliber, töltet mennyisége és milyensége, lövedék súlya és milyensége, valamint lőszer gyártmánya és típusa is domináló lehet, sőt, még a puska csövének a hossza is sokat számít, hiszen egy hosszabb csőből jóval nagyobb Joule energia érhető el. Egy hulló meteorit esetében ilyesmivel egyáltalán nem számolhatunk, ott teljesen más dolgok dominálnak, ezért ez a példa is merőben rossz. Egy átlagos meteorit nagyjából 10-70 m/s körüli sebességgel érkezik a légkör felső határához. Ez valóban sokkal gyorsabb, mint egy puska lövedék, azonban a légkörbe érve, annak lényegében nekiütközve, óriásit lassulnak és ez a nagy, kozmikus sebesség átalakul részben ionizációs, részben hő energiává. Éppen emiatt egy kisebb, mondjuk kavics méretű meteorit el sem éri a Föld felszínét, mert egyszerűen elég, vagy szétporlik, mielőtt elérhetné, egy kb. ököl méretű sem biztos, hogy eléri, de ha igen, akkor is kis üveggolyónyi, vagy még kisebb méretűvé zsugorodva és úgy 90-100 km/h-ra lassulva. Egy nagyobb, mondjuk a földet éréskor autó méretű meteorit, már megtarthatja a kozmikus sebességének nagyobb részét, de az is hangsebesség alatt csapódik be mikor Földet ér, tehát egy puska, de még egy pisztoly lövedék torkolati sebességétől is lassabb lehet. De ugye ez is sok dologtól függ, hiszen az aszteroidák, sőt az üstökösök sem egyformák. Vannak, melyek tömör anyagokból, pl. vasból állnak, de vannak, melyek porózus, vagy szivacsos állagúak, esetleg rengeteg jeget tartalmaznak és ezért mindegyik másképpen reagál a Föld légkörének ütközéskor. Olyan is van, amelyik felrobban még a légkörben. Az üstökösök valóban nagyobbak és valamivel gyorsabbak szoktak lenni egy egyszerű aszteroidától, azonban anyaguk tekintélyes részét jég és különböző gázok teszik ki, melyek a Föld légkörébe érve esélyesen egyszerűen elégnének, vagy elpárolognának, de persze ez is mérettől is függhet.
Sorry, egy kicsit szószátjárt voltam, de úgy tűnik muszáj volt.

2020-11-23 00:55:44 - suntcu 1 1 Nem lett 10/10-es ez a film, valóban, ezt meg is írtam, de az általad favorizálttól mérföldekkel jobb. Ez a lényeg. A 2012 egy ostobaság, ahogyan az Armageddon is. Sokkal kevesebb köze van a valósághoz mindkettőnek, mint ennek a filmnek. Ettől még persze lehet, hogy szórakoztatóbbak, mert nyilvánvalóan mozgalmasabbak és látványosabbak. Nekem azonban ez már kevés, én nem elsősorban ezen kritériumok szerint szoktam egy filmről véleményt alkotni.
Qrva nagy butaság az "észrevételed". Egy közvetlen közelről kilőtt, .357-es lőszer lövedéke sem visz át hosszában egy embert, pedig az a lövedék csak 9 mm átmérővel rendelkezik és sokkal nagyobb a mozgási energiája és a Joule ereje is, valamint a lövedéke is kisebb súlyú, mint egy 10 mm-es csapágygolyó, amit a felhőkarcoló tetejéről ejtenek le. Szóval ez ostobaság. De a példád nem csak ezért rossz, hanem azért is, mert a csapágygolyó nem ütközik a Föld légkörének kozmikus sebességgel zuhanás közben, míg egy meteorit, ill. a szóbanforgó üstökös igen, mely ilyenkor nem csak, hogy lelassul, de java része el is ég és darabokra is hullhat. Plusz egy csapágy golyó acél, míg egy meteor vagy pláne egy üstökös nagyon nem, így a fajsúlya is kisebb. Az alakja sem tökéletes légellenállás szempontjából, mint egy golyó, hanem esélyesen egy alaktalan valami. És persze nem is 90 fokban érkezik, hanem rendszerint attól jóval kisebb szögben. Mondjuk ettől még valóban átütheti egy hagyományos autó tetejét, ez igaz, de simán előfordulhat az is, hogy mégsem, csak mondjuk alaposan behorpasztja.

2020-11-23 00:54:48 - suntcu 1 1 Ha rád szakad a födém - vagy bármi más -, akkor is jobb, ha alá bújsz valaminek, mintha semmi sem véd. Mert ha csak állsz vagy ülsz alatta, akkor aztán tuti agyonvág. Míg ha valami feletted van, az esetleg megvédhet. Egyszerű és logikus szerintem. De ha rád is esik a födém – ha már erről kezdtél írni, mert egyébként a falaktól kezdve, az evőeszközökön át, a szekrényekig rengeteg dolog eshet rád ilyenkor -, esélyesen nem a teljes födém fog egyben, hanem széttöredezve, egy része, hiszen így szakad le. Tehát ami alá elbújsz, annak nyilvánvalóan nem a teljes födém súlyát kell elviselnie, ha esetleg az esne rá. Meglepődnél egyébként, hogy mennyit bír egy egyszerű faasztal is. Tehát egy erősebb asztal alatt még lehet esélyed, bár ez födémtől is függ és persze attól is, hogy mennyire zúzódik szét és mekkora darab az, ami eltalálja a fölötted lévő asztalt és nyilván az sem mindegy, hogy hol találja el.
Érdekes, hogy pont a konyhaasztalt említetted, ugyanis pont a konyha az egyik legveszélyesebb hely ilyenkor. Tele van edényekkel, késekkel, evőeszközökkel, kisebb és nagyobb elektromos berendezésekkel, szekrényekkel, stb. melyek egy földrengés esetében mind veszélyt jelenthetnek. Tehát a konyha asztal – ha van ilyen -, az pont tabu, ahogyan az egész konyha is az! A nappali, vagy hálószoba a legbiztonságosabb ilyenkor, tehát érdemes egy íróasztal, vagy egy nagyobb dohányzóasztal alá elbújni, de ezt mind elolvashattad volna a linkeken, amit küldtem.

2020-11-23 00:54:02 - suntcu Na kezdjük az elején:
Ha a meteorit által keltett lökéshullám elfújná a teljes légkört (ehhez azért bazi nagy meteorit kellene, becsapódáskor legalább olyan Kína méretű, és ez esetben is közvetlen szárazföldbe való telitalálat kellene), akkor is lehet esély egy megfelelő felszereléssel ellátott, légmentesen zárt pincében, vagy óvóhelyen a hosszabb túlélésre. Ha az óvóhelyet vagy pincét megfelelően felszerelik, visznek megfelelő mennyiségű és méretű CO2 szűrőt az elhasználódott levegő kiszűrésére, valamint van megfelelő mennyiségű étel, akkor még úgy is lehet esélyük, ha kint már nem marad légkör egyáltalán. Nyilván nem örökké, de akár hosszú évekig is elélhetnek odalent így, a felszereléstől és az élelem mennyiségétől függően. Ha viszont maradna légkör, csak elszennyeződne, akkor elég jó az esély a sok évtizedes túlélésre is, amennyiben van CO2 és-vagy levegőszűrőjük és megfelelő mennyiségű ételük természetesen. Utóbbi esetben, ha egyszerű szénszűrős gázálarcot is visznek magukkal, akár rövidebb időre el is hagyhatják egy zsilipen keresztül a földalatti óvóhelyet, vagy pincét, a hosszú évek alatt akár előkészületeket is tehetnek az óvóhelyük majdani végleges elhagyására.
Ha mégsincs megfelelő felszerelés a földalatti óvóhelyen, akkor valóban semmi esély a túlélésre, viszont az biztos, hogy ott még ebben az esetben is tovább élnének, mint a felszínen, a haláluk pedig minden bizonnyal sokkal kellemesebb lenne (ha lehet a halált annak nevezni), hiszen a CO2-vel telítődött levegő miatt egyszerűen elaludnának.
Tehát még egyszer, ilyenkor kizárólag a Föld alatt van bármilyen esély, vagy az űrben, esetleg a tenger alatt nagyon mélyen, sehol máshol.
Japánt azért említettem, mert ott oktatják a legjobban és legszakszerűbben, hogy hogyan viselkedjünk egy földrengés alatt, lévén ott van a világon a legtöbb földrengés. A kisebbek, 2-es, 3-as erősségűek - melyektől idehaza már kiráz minket a hideg és ha előfordul, akkor zeng a híradó -, az ott lényegében hetente-kéthetente fordul elő, szinte már fel sem veszik. És ott azt oktatják, hogy bizony a legjobb, ha asztal alá bújsz. Nem egyszer és nem is kétszer volt náluk már 9-es földrengés is, szóval tudják miről beszélnek, hidd el, hogy jobban mint mondjuk te. Ebben biztos lehetsz. Linkeket pedig bizonyítékként szúrtam be, ha esetleg kételkednél abban, amit írtam. Magad is utánanézhettél volna, mielőtt hülyeségeket írsz le és akkor szóba se került volna.
Ha rád szakad a födém - vagy bármi más -, akkor is jobb, ha alá bújsz valaminek, mintha semmi sem véd. Mert ha csak állsz vagy ülsz alatta, akkor aztán tuti agyonvág. Míg ha valami feletted van, az esetleg megvédhet. Egyszerű és logikus szerintem. De ha rád is esik a födém – ha már erről kezdtél írni, mert egyébként a falaktól kezdve, az evőeszközökön át, a szekrényekig rengeteg dolog eshet rád ilyenkor -, esélyesen nem a teljes födém fog egyben, hanem széttöredezve, egy része, hiszen így szakad le. Tehát ami alá elbújsz, annak nyilvánvalóan nem a teljes fö

2020-11-22 18:34:33 - Christofer Amugy jó arc vagy remélem sokat vitázunk még (végre nem a fsz szopkodás megy )

2020-11-22 18:33:35 - Christofer Csak egy aprocska észrevétel ha egy 10 mm átméröjü csapácsgolyot leejtessz egy felhökarcolo tetejéröl a konkrétan ugy felgyorsul h hosszában átvisz egy embert nem nagy ördöngösség csupán fizika namár akkor most ha az általad apronak megemlitett meteoritok ráesnek x ezer km magasságbol a kocsira akkor lepattanak? Hmm? :D Na ugye ,vegyed példának cs a puska golyot ez annál sokkal gyorsabban jön.
Részemröl a magyarázom a bizonyitványom téma lezárva nyugi nézd van még sör a hüttöben a google is müködik söt meg a dohányzoasztal is egyben van és zacskoval se kell rohangálni a kezedben ugyhogy nevess egy jót és irány a háloszoba a szar filmekre pazarolt idö helyett
Peace

2020-11-22 18:19:38 - Christofer :) bla bla bla pont te irtad ha levegö is efogyna akkor mit cserélnének a bunkerek levegözetöi Mr prof? Az a lassu halállal lenne egyenlö. Nem irok hülyeségeket hiszen az össze barom amerikai filmben az van ami a földrengésröl szol sööt sajna ez egy elfogadott tény. Amugy látom a google nagy haverod csak nem home office? :D Mindentöl függetlenül ez egy nagy rakás szr lett ettöl még az armageddon is jobb vagy a 2012 ja japánt me se emlitettem azt te költöd hozzá ,köszi a linkeket elfogom olvasni ,de akkor is egy nagy trágya ez a film
u.i: valöszinü hogy egy konyha asztal fog megvédeni egy rámszakado födémtöl egy panelház 6. emeletén :D
2-es alá :D

2020-11-22 12:57:30 - suntcu És akkor ugye folytathatnánk a tudományos dolgokkal. Először is, ha egy ekkora meteorit csapódik a Földbe, nem lenne az embereknek 12 órájuk. Olyan 4-8 órájuk maradna, a becsapódás pontos helyétől és az aszteroida milyenségétől függően, melyekre nem volt megadva a filmen pontos info. A lökéshullám megérkezte előtt pedig már 1-1,5 órával nem lehetne kimenni a házakból, mert akkora szelet tolna maga előtt, ami nagyjából egy 5-ös erősségű hurrikánnak felelne meg, ami ráadásul nem múlna el, hanem egyre csak erősödne a lökéshullám megérkezéséig. Vagyis az, hogy ott állnak a tengerparton a végén és nézik ahogy jön a nagy lökéshullám szintén baromság. Hülyeség volt az is, hogy a főszereplő azt mondta a barátnőjének a haverja földalatti bunkerében, hogy ott nem lehetne megúszni. Valójában csak ott lenne esély arra, hogy talán megússzák! Persze ez is sok tényező függvénye. De az biztos, hogy 1-1,5 órával a lökéshullám érkezése előtt, szinte már csak a föld alatt, pincékben vagy bunkerekben lehetne létezni a hatalmas erejű szél miatt, ami a kisebb, könnyebb házakat is képes lenne letarolni. Ha ilyenkor valaki kimenne az utcára, azt azon túl, hogy elvinné a több 100 km/h szél, vagy agyonvágná valami törmelék, levegőt sem kapna a hatalmas széláramlástól, hiszen az megakadályozná, hogy egy ember, a normál légzés folyamán beszívja a levegőt a tüdejébe.
Előbb informálódj, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Ami a földrengéseket illeti, ott a legjobb, ha az utcán vagy. Viszont, ha éppen egy épületben ér - amire azért sok esély van, tekintve, hogy az átlagemberek a munkájuk és az otthoni pihenésük folytán a hétköznapjaik nagy részét épületekben töltik -, akkor nem biztos, hogy az a legjobb, ha megpróbálsz kirohanni, hiszen erős földrengés esetében az ablakok is kirobbanhatnak, a tárgyak meg leszakadhatnak a falakról, leeshetnek a polcokról, melyek komoly sérülést okozhatnak, mialatt megpróbálsz kijutni. Tehát, ha nincs elég időd kiszaladni a házból - és legtöbbször ez a helyzet, főleg ha egy emeletes házban laksz valamelyik emeleten -, akkor valóban az a legjobb megoldás, ha pl. az asztal alá bújsz. Konkrétan ezt is oktatják ilyen esetekre pl. Japánban, hiszen ha dőlnek a falak, akkor egy erősebb, stabilabb asztal, vagy ágy tud a legjobban megvédeni a rád eső törmelékektől, melyek agyonnyomnának. Persze ez nyilván még így is megeshet, helyzettől függően, de az életben maradási esélyeket mindenképpen növeli:
https://femina.hu/otthon/teendok_foldrenges/
https://sudy.co.hu/es-megis-mozog-a-fold-avagy-mi-a-teendo-foldrenges-eseten/
http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hogyan-vedekezzunk-foldrengeskor-/2011-03-20/2101

2020-11-22 12:57:01 - suntcu Nem, ebben a filmben nem össze-vissza rohangálnak, csak rohannak. Abba az irányba, ahol épp a menekülésre látnak esélyt. Míg Az utolsó órák c. hülyeségben fel-alá rohangál a hülyegyerek főszereplő, míg végül visszamegy oda, ahonnan elindult. Lángelmére vall nyilván. Közben meg jól szétkokózza meg szétissza az agyát. Ez azért elég nagy különbség. Ebben a filmben a "zacskó" a főszereplő kezében meg azért kellett ugye, hogy ha rátalál a gyerekére, akkor életben tudja tartani, mivel egy cukros a gyógyszerei nélkül sajnos nem marad életben. Figyeltél te a filmre? A meteoritok pedig nem csak az út két oldalára hullottak, hanem mindenfelé, még az erdőben is, egyszerűen szerencséjük volt, hogy ők nem haltak bele. Ha jó megfigyelő lennél láttad volna, hogy három is eltalálta az ő kocsijukat is, csak egy nem jutott be mert nem volt elég nagy és elég gyors, csak a tetőn koppant, kettő meg úgy csapódott be a kocsijukba, hogy egyikükben sem tett kárt. Ha ezeket neked magyarázni kell akkor a probléma nem a készülékedben van.
Az utolsó órák egy félig lelkizgető, félig ostoba szarság. Kezdjük ott, hogy a főszereplő úgy egyébként egy gyönyörű tengerparti házból, egy gyönyörű nő mellől elindulva bulizni, kokózni, meg inni akar, mielőtt meghal. Ez már önmagában is farokság, mivel ilyent az ember nem tesz egy hasonló helyzetben. Ilyenkor ugyanis sokkal inkább az szokott történni, hogy ha semmi esély nincs a menekülésre, akkor is megpróbálkoznak vele, mivel úgy teremtettünk, hogy az életösztön minden másnál nagyobb bennünk. Nagyon kevés az olyan ember, aki ilyenkor inkább "szétcsapná magát" még utoljára, még az ultraliberalizálódott nagy nyugati társadalmakban is. Szóval ez baromság. Öngyilkosságra pedig az embereknek kevesebb mint 7 százaléka képes, tehát az, hogy mindenki megöngyilkolja magát és emiatt kihal a fél város szintén egy ökörség. Sokkal inkább az történik, ami ebben a filmben is van, hogy próbálnak menekülni, akár egymást taposva is, egymás kárán is.
Aztán az is nagyon gáz volt Az utolsó órákban, hogy ha szerzett a főszereplő egy járművet, azzal mindig történt valami. Vagy ellopták tőle mert hülye volt, nem zárta az ajtókat és beugrott mellé valaki egy életlen machetével (mert látszott rajta, hogy életlen, ami szintén tök nevetséges volt), vagy elfogyott a benzin, vagy széttört a hűtő és felforrt a hűtővíz, stb. És úgy egyébként bár minden kihalt volt - főleg Ausztráliában ahol a népsűrűség amúgy is minimális a városok közt -, amikor kellett egy jármű, akkor hirtelen ott termett egy vizelő valaki egy taxival, akitől el lehetett lopni. Aha.... Tök életszerű. Egyébként a végén is már előre tudtam, hogy biztosan futni fog, mert a lopott taxival is történni fog valami és hát úgy is lett. Nevetséges.
És akkor ugye folytathatnánk a tudományos dolgokkal. Először is, ha egy ekkora meteorit csapódik a Földbe, nem lenne az embereknek 12 órájuk. Olyan 4-8 órájuk maradna, a becsapódás pontos helyétől és az aszteroida milyenségétől függően, mel

2020-11-21 22:03:49 - Christofer 1 :D ebben nem rohangálnak össze vissza? Sőt még a sürün hullo meteorit se találja el őket de mindenki mást igen mert a meteorit tudja h csak az út két oldalára szabad esni. A másik film se hu de szuper viszont ott azt probálják elmondani hogy élik meg az emberek az utolso óráikat (ugye a cime is ez) mikor tudják h ugy se menekülnek valoszinü hogy én se sikoltozva egy zacskoval a kezembe rohangálnék ,a srác az a barátnöjéhez tart egy buliba közben segitt a kislánynak az apját megtalálni mielott vége lenne mindennek , nem a látványra játszott a film hanem a mondanivalora és még mindig többet mutatott eme remekmünél ahol tökéletesen tükrözik az amerikai emberek agymosotságát (pl földrengésnél bujj az asztal alá:D ) arra legalább jo volt na meg a madárcsicsergés a végére pfuuu

2020-11-20 20:30:17 - suntcu 3 Oh jaj ne már! Az utolsó órák egy enervált, de közben egy kicsit mégis lelkizgető szarság. Az utolsó óráiban mindenki kokózik, meg bulizik, meg iszik benne, aki meg nem, az meg vagy őrült ámokfutó módjára próbálja kinyírni a többieket, vagy saját magát meg a családját nyírja ki. A főszereplő hülyegyerek meg mindeközben maga sem tudja hova tartozik, vagy hogy mit is kellene tennie. Össze-vissza mászkál a tengerparti városok között, háromszor is majdnem kinyíratja magát és a kislányt is akinek úgy egyébként valami miatt segíteni próbál, míg végül visszamegy oda, ahonnan elindult. Történet nulla, mondanivaló nulla, látvány is alig több mint nulla. Kb. semmi értelme az egész filmnek. Másfél óra tömény időpocsékolás volt. Akkor már tízszer inkább ez.

2020-11-19 19:21:40 - Gabesz79 3 Igen Christofer az Utolsó órák c. film bízony jobban oda szól.Ezt meg inkább hagyjuk:)

2020-11-16 21:08:18 - Christofer 2 2 80% hánykolodás ,szerencsétlenkedés
10% látvány
5-5% a feliratok az elején illetve a végén
Sajnos a hirverés ismét nagyobb volt ráadásul a vége : tiszta égbolt ,madárcsicsergés :D
A kevésbé ismert These Final Hours (Utolsó Órák) c. ausztrál film jobban oda szol ebben a témában

2020-11-15 15:25:16 - Tenkeskapitanya 4 4 Én még ilyen unalmas,selejt filmet mint ez keresve sem láttam mostanában. Egész film alatt nyígnak h cukros a kölykük, és leírják a tüneteit is részletesen. Az agybaj faszi egész úton a cukor nyavajás zacskóval rohangál a kezében, és mindenhol sípolja h cukros a kölyke. :D De igazából szinte végig semmi más nem történik benne. Ha lehetne mínuszt adni akkor 10/-10-et érdemelne. Legközelebb adjanak a kezébe egy hashajtó készítményt és azzal sípolja h neki megy a hasa ezért rohan. :D Szörnyen rossz,unalmas film lett.

2020-11-14 21:30:35 - melfoy 4 2 Kifejezetten jó film.

2020-11-14 16:48:20 - suntcu 5 A sok felesleges lelkizgetést leszámítva nem volt rossz a film.
Megint más kérdés, hogy ha egy ekkora üstökös a Földbe csapódna, az a valóságban nem 75%-os kihalást okozna, sokkal inkább 90-99%-osat. A becsapódáskor keletkező lökéshullám pedig nem 450 km/h lenne, sokkal inkább olyan 1200-1500 km/h-s, vagyis nagyjából hangsebességű, vagy még több. Nem maradna épület állva. Minden építmény eltűnne a Föld felszínéről. De ekkora lökéshullámnál már az is könnyen előfordulhatna, hogy a Föld egyszerűen elveszítené a légkörének egy részét, mivel elégne, illetve kilökődne az űrbe. Kilenc hónap pedig nem lenne elég a Föld alatt, hiszen a levegőbe került izzó és mérgező törmelékek legalább 50 évre elborítanák a Föld egész felszínét és megmérgeznék a még megmaradt légkört, mely úgy 30-35 évre még a napfényt sem engedné be egyáltalán. Nem csak madarak nem maradnának, de növények sem, hiszen nem tudnának fotoszintetizálni napfény hiányában. Egyedül a baktériumok, mikrobák, paraziták és talán egyes kisebb tengeri állatok úszhatnák ezt meg.

2020-11-14 11:21:28 - biborszel 4 3 nagyon jo lélektani dráma,abszolut 10es!

2020-11-13 23:35:55 - feri85 3 2 ez jó film 10/10 izgalmas köszi a filmet

2020-11-13 06:06:44 - gjanos01 4 Már van Greenland.2020.1080p.WEBRip.x264-RARBG

2020-11-05 09:50:22 - Gabesz79 2 1 xeraty:Így igaz.Az a film nagyon jó lett:)

2020-11-05 00:08:29 - xeraty 6 1 Ha valaki jó világvégés filmet akar akkor "Az utolsó órák" ausztrál katasztrófa filmet ajánlom.

2020-11-02 18:48:05 - asdasd122 1 UJ verzio jelent meg?

2020-10-26 11:28:56 - venomka Nagyon jo film volt, leragtam az oszes kormom mire vege lett, izgalmas.

2020-10-20 08:43:18 - Gabor1981 makyati nekem jók a mai filmek is nem vagyunk egyformák sokan szeretik sokan nem ez így van jól.Bár én ezt a filmet még nem láttam,de megnézem és eldöntöm,hogy tetszik e vagy sem bár én nem vagyok annyira válogatós filmek terén egyszer meg lehessen nézni és szórakoztasson nekem ennyi elég.

2020-10-17 13:29:22 - Erik79 2 Csatlakoznék azokhoz, akik nem túl jó kritikával illeték ezt a filmet. Egy közepesnél kicsit jobb (10/6) minősítésnél jobbat szerintem sem érdemel. Csak egy szokványos kliséken alapuló történet. Ez igaz mind a látványvilágra, mindt pedig a történetvezetésre. Az előzetesen - még a nyáron - elolvasott ajánló alapján mindenléppen többet vártam. Azzal is egyet értek, hogy nincs új a nap alatt. És sajnos ez a filmekre, a fellelhető új témákra is igaz. A feltöltéseket és azok minőségét illetően viszont szerintem sem kellene fikázásba, illetve személyeskedő megnyilvánulásokba belemenni. Mindenkinek lehetősége van eldönteni, hogy megnézi ezeket, vagy tovább görget, várva a jobb minőségű felbukkanását, esetleg elmegy egy moziba, ahol - igaz mára már eléggé drága pénzért - tökéletes minőségben élvezheti az adott filmet.

2020-10-17 12:54:59 - makyati 3 2 Jó pár éve az figyelhető meg, hogy egyre szarabb filmeket készítenek. A minőséget leviszik a béka segge alá. Még jó, hogy 75-ben születtem, így volt szerencsém rengeteg tényleg minőségi filmet látnom :) Sajnálom, hogy itt tart a filmipar. Remélem hamarosan megváltozik ez, de lehet csak álom marad.

2020-10-10 01:20:27 - suntcu 5 Folytatva:
Ez viszont sokáig így nem fog menni, mivel egyfelől a jó fizetéshez és magas életszínvonalhoz szokott színészek álla felkopik (ugye nincs film, nincs magas gázsi sem), másfelől, a már elkészített filmeket sincsen hol bemutatni, de főleg nincs kinek, hiszen a járvány miatt üresek az üzemelő mozik is. Marad tehát a tartalomszolgáltatás, mint pl. a HBO, vagy a Netflix. Ezek száma esélyesen szaporodni fog, az is lehet, hogy lesz olyan hollywoodi stúdió, amelyik idejében kap még észbe és saját tartalomszolgáltatást alapít. Jelenleg viszont az a helyzet, hogy több stúdió is esélyesen a meglévőknél próbálkozik a filmjeivel, a tartalomszolgáltatók viszont ki akarnak belőlük sajtolni mindent amit lehet és amit ki tudnak hozni a helyzetből, ezért pofátlanul magas árakat kérnek. Szóval egyelőre nincs megegyezés, de ez persze még változhat és esélyesen fog is, ha nem is a pandémia alatt, de lassan, előbb-utóbb efelé integrálódik majd a filmipar. Ha tettszik, ha nem, a tartalomszolgáltatóké a jövő. És igen, ha az bekövetkezik, akkor az ilyen és hasonló oldalak esélyesen a minimális látogatottság miatt be fognak zárni. Nem mondom, hogy már holnap, vagy akár egy év múlva, de szerintem tíz éven belül. Természetesen addig is köszönjük a munkájukat, hiszen egy jelenleg még létező űrt töltenek be azzal, amit tesznek. Dél-Amerika, meg Afrika? Ne nevettes már kérlek! Mikor igazodott hozzájuk a világ bármiben is a migrációt kivéve? Hát ebben sem fog.
Én sem vagyok oda a kamerás felvételekért. Szinte sosem szoktam megnézni sem őket, mivel többségük teljesen élvezhetetlen, így ezt sem láttam. De ettől még persze lehet létjogosultságuk. Nem állítom, hogy óriási. A 80-as, 90-es évek agyon másolt videofelvételei viszont ezekhez képest király volt. Hiszen azokon nem volt olyan, hogy valamit nem értettél a rossz hang miatt, nem volt olyan, hogy végig nem látszott a film valamelyik oldala, nem volt olyan, hogy annyira sötét volt a felvétel, hogy semmit se lehet kivenni belőle és persze olyan se volt, hogy google forditóval próbálták a szöveget lefordítani és feliratozni. Ha visszaemlékszel, a videokazetták esetében a folyamatos másolgatás hatására, mindössze az élességéből és valami nagyon keveset a színeiből veszített a kép, a hang pedig szinte alig. És még az alábeszélés is sokkal jobb volt, mint a gugli feliratozás.

2020-10-10 01:19:13 - suntcu 3 varju:
Az szerintem én voltam. Bár nem kifejezetten ezekkel a szavakkal fejeztem ki magamat emlékeim szerint. Én azt gondolom, hogy a filmipar, ha nem is haldoklik, de legalábbis elég mély válságban van. A feldolgozott témák száma ma már nagyon magas, emiatt valami tényleges újdonsággal előállni, ha nem is lehetetlen, de legalábbis nagyon nehéz. Ezért is készül sok régebbi film újragondolása, újra elkészítése, remake-je és ezért is készítik el egyre több régebbi filmnek a folytatását. Viszont ezekkel is az a probléma, hogy igyekeznek a történetekbe is valami újat belevinni mindig és ezek általában sajnos csak rosszabbá teszik. És az új, vagy a történet folytatásával próbálkozó filmekbe helyezett színészek sem mindig bizonyulnak a legjobb választásnak. A fiatalabb író nemzedék szerintem elég szegényes fantáziáján túl, nehezíti még a dolgot az, hogy az amcsi filmekbe lényegében ma már szinte muszáj a trendeknek megfelelően a liberális mantárkat valamilyen formában beleépíteni. Ezek által pedig nem csak hogy rosszabbak, gyermetegebbek lesznek, de hiteltelenebbek és elfogadhatatlanabbak is. Nem tudom, hogy ennek az egésznek mi lesz a vége, ki fog-e keveredni a filmipar a válságból, de én remélem, hogy igen, bár valahogy egyre kevesebb esélyt látok rá.
opensubtitler01:
Nem szeretnélek nagyon lelombozni, de aki úgy tekint a jövőbe, hogy "mindig is lesz", az eleve téves úton jár. Nem, a legtöbb dolog nem lesz mindig is. Főleg, ha az technikáról, technológiáról szól, vagy arról is szól. Ugye a 80-as évek elején-közepén el sem tudtuk képzelni, hogy valaha semmit se fognak érni a videofelvételek, kazetták és a videomagnók. És persze azt sem, hogy lesznek olyan kamerák, melyek videoszalag, vagy írható DVD nélkül is képesek filmet rögzíteni, sőt, merevlemez nélkül is. A mobiltelefonok pedig akkoriban jószerével csak az USA-ban léteztek és hatalmas darab, leginkább autóban használatos, minimális tudású ketyerék voltak. Nézd meg milyenek vannak manapság. Lényegében mini számítógépek, mindenféle kommunikációs, és meglehetősen jó minőségű képi és hangrögzítő tulajdonságokkal felvértezve. Visszatérve, ha végiggondolod, a fizetős tartalomszolgáltatás egyre jobban fejlődik. Lassan lényegében bagóért lehet akár vadi új filmeket nézni, melyek egyelőre még nagy többségben a tartalomszolgáltatók saját készítésű művei, azonban nincs már messze az az idő sem, amikor a hollywoodi filmgyártók versengeni fognak a tartalomszolgáltatók kegyeiért, mert a kutya se fog már moziba járni. Napjaink koronavírus járványa csak rátesz erre egy lapáttal, hiszen ha megfigyeled, egy rakás komoly film bemutatóját folyamatosan halasztják, új filmek pedig nem igazán készülnek, mivel az amcsi mozik többsége zárva van, ami pedig mégis kinyit, hát ott is a látogatók száma lényegében minimálisnak mondható. Ez viszont sokáig így nem fog menni, mivel egyfelől a jó fizetéshez és magas életszínvonalhoz szokott színészek álla felkopik (ugye nincs film, nincs magas gázsi sem), másfelől, a

2020-10-05 23:41:29 - Patya04 Mikor lesz jobb minőség?

2020-10-05 11:08:44 - varju 4 4 Nem tetszett! 10 / 2 Fél óra elteltével csak háttérzajnak ment néha odakuk.....Egy újabb film amit örülök hogy nem moziba kellett drága pénzért végig szenvednem.
A filmipar haldoklik, egyszer valaki írta itt hozzászólásként, Kezdek vele egyetérteni, nehéz újat kitalálni, ha sikerül akkor meg valami egetverő böszmeség lesz, többnyire. Hozzáteszem sajnos.

2020-10-04 22:58:01 - wermaht 1 2 Nagyon tetszett,remek film.

2020-10-04 12:01:06 - Marcus108 3 1 Ez egy nagy nulla…0/10

2020-10-04 10:11:33 - piterpen 3 sziasztok!Talan csak annyit fuznek hozza hogy,lehetne valahogy jelezni a minoseget a kameras filmeknel!Nem miattam,mert en belenezek es ha jo folytatom ha rossz akkor nem!De mar talalkoztam emberekkel akik kerdeztek hol nezek filmeeket!Mondom neki hat a Netmzin.Ott szar minosegu filmek vannak tele reklammal mondjak ok!
Szoval egy reszben jo hogy fent vannak az ilyen 0-day filmek de egy reszben nem!Sajat velemeny!

2020-10-02 16:17:35 - opensubtitler01 8 #Devis - Nem értek veled egyet. Amíg a világ lakosságának közel 2/3-a létminimumon, vagy az alatt él (india, kína egyes részei, távolkeleti országok, oroszország (leválasztva ugye az internetről, saját hálózatot használnak), dél-amerika egyes részei, afrika jelentős része, addig lesz igény a kamerás mozifelvételekre! És azok felkerülnek az internetre, tehát elérhetőek lesznek. A vérpistikéket, akik követelzőnek, meg az anyjuk-apjuk jól pofán bszhatná a péklapáttal és elmagyarázhatnák nekik, hogy milyen világ volt az, amikor a határok kellett átcsempésznünk a filmeket és úgy másolni fű alatt! akkor ezek a kis taknyok bőgve kaparták volna egy-egy vhs-el rendelkező ismerős ajtaját,hogy az agyonmásolt filmet hadd nézzék már meg! Mert bizony nem volt más! szóval az első mondatom miatt ez nem fog eltűnni 5-6 év alatt! Jósolták ezt már a DVD megjelenésekor a 2000-es években. akkor sem tűnt el a mozis kópiák készítése. Mára annyiban változott, hogy a kőgazdag távolkeleti luxusszállókban a bemutató napján ondemand zártláncon is elérhetőek bizonyos mozifilmek, azokat meg majdhogynem DVD minőségben lehet felvenni nagyfelbontású tv képernyőjéről.

2020-09-28 15:45:29 - Thango 4 Hello monyakostuba!

Szerinted akik reklamálnak, értik az iróniát!?

2020-09-27 23:09:16 - monyakostuba 17 7 Nagyon silány a minőség! Mikor lesz már fent szinkronosan és dvd minőségben?
Elvárnám, hogy már premier előtt hibátlan legyen a minőség, ha már nem fizetek érte!

2020-09-27 19:27:13 - bazso26 1 Köszönöm a munkát és a feltöltést! NetMozi.com :)

2020-09-27 18:08:05 - pistap 1 Köszönöm szépen,érdekes volt és lekötött. Nyugodtan nézzétek meg.

2020-09-27 16:19:42 - Gabri 6 NetMozi.com :) köszönjük a munkátokat és a feltöltést

2020-09-27 05:17:28 - Igazamvan 31 1 A filmet (még) nem néztem meg, de elolvastam a rengeteg hozzászólást és kicsit kifejteném az én véleményem is a témában.

Először is nem értem, miért van minden egyes film alatt (egy rakás) olyan hozzászóló, aki (1) arról érdeklődik, hogy mikor lesz már végre szinkronos és (2) azt akarja tudni, hogy mikor lesz már a DVD-nél is jobb minőségben fent, vagy amiatt hőzöng, hogy miért nincs máris így (akár a film magyarországi megjelenése előtt)? Nos, kedves ilyen érdeklődők, ill. hőzöngők, biztos bennem van a hiba, de nem értem a problémátok. Ha azt akarod tudni, hogy lesz-e magyar szinkronnal, s ha igen, mikor, javaslom a legjobb barátod (Google), ahol rá tudsz keresni, hogy lesz-e egyáltalán szinkron a filmhez, vagy sem? Ha lesz hozzá, akkor idővel itt is meg fog jelenni. Hogy miért nem ma, sőt, tegnap? Hiszen te most AKAROD itt INGYEN megnézni, ugye?! Ne zavarjon egy percig sem, hogy a filmet legkorábban mondjuk csak 2 hét múlva kezdik el vetíteni a magyar mozikban (talán még el sem készült a szinkron)! Ez is fent van a neten, de nehogy már utánanézz, inkább szapuld csak az oldalt, verd az asztalt ahelyett, hogy hálás lennél azért, hogy itt filmeket nézhetsz!
Nem tetszik a képminőség? Ki akadályoz meg, hogy elmenj egy moziba és megnézd hibátlan minőségben?! Jaaaa, hogy az pénzbe kerülne? Igen! De te ingyen akarod, most azonnal, tökéletes minőségben, szinkronnal, mindezt (szinte) a film hivatalos megjelenése előtt...?! Ha pedig nem teljesül a kívánságod, akkor az oldal a sz*r, a feltöltők a sz*rok, mindenki hibás, csak te nem, akinek JÁR (már, hogy szerinted) az, hogy itt filmeket nézz.
Talán meg fog lepni, amit mondok, de nem jár. Bocs, ha tőlem és csak most tudtad meg ezt! Nincs jogod reklamálni! Ha nem tudsz hálás lenni azért, amit mások munkája által ingyen kapsz, akkor nem kötelező "igénybe venni a szolgáltatást". Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy mikor lesz legkorábban szinkron, akkor ne ide írd a kérdésed, ne az oldal üzemeltetőit terheld ezzel, hanem szánj rá pár másodpercet és használd az internetes keresőt! Legkorábban akkor lesz szinkron, ha kijön a mozikba (már, ha egyáltalán lesz szinkron a filmhez), az oldal üzemeltetői pedig jól láthatóan azon vannak mindig, hogy a lehetőségeik keretein belül minél hamarabb megjelenjen itt is szinkronosan.

Na, ezeket már úgyis régóta meg akartam írni, most jól jött itt ez a vita, amibe bekapcsolódhattam! :)
Ha esetleg nem tetszenek az általam leírtak, akkor szólok, hogy te vagy az, aki fordítva ül a lovon, nem én; a te készülékedben van a hiba!

2020-09-26 19:15:08 - cinderzephyr Köszönöm a választ Zsozso. Ezek a reklámok annyira nem zavarnak. Csak mondjuk ha az eredeti orosz felvételbe lenne csempészve egy-egy szavazz Trumpra képkocka az aggasztó lenne.

2020-09-26 14:33:45 - Venturaaaa 12 A film nekünk tetszett. Szerintem nagyon bele lehet élnie magát az embernek. Gerard Butler nekem nagy kedvenc a 300 óta .10/8

A feltőltés jó volt. Csak azok kritizálják a videó minőségét, akik nem értenek a számítógépekhez. Mivel INGYEN nézed így nem is fogsz HD 4k de még 1080p felbontást sem filmet nézni mert az olyan feltöltő oldalak fizetősek. Hiába tőltik fel jó minőségben a srácok ,akkor is átkonvertálja az oldal. Neked a reklámokat bezárni és kattingatni hidd el nem olyan fárasztó, mint a feltöltőknek és a felirat készítőinek ezeket a melókat megcsinálni Csak a szomszéd kertje mindig zöldebb alapon :D Én örülök neki, hogy nekünk van rá lehetőségünk ingyen filmezni. Így szép az élet egy nehéz nap után.

2020-09-26 05:59:19 - kleinhappel 11 David33 teljesen igazad van! Én sem értem ezt a "felháborodást, reklamálást, követelőzést" amit egyesek mutatnak. Nem tetszik? Irány a mozi ott, meg lehet nézni jó minőségben. Ja, az pénzbe kerül. Én kérek elnézést, hogy van egy ilyen lehetőség. Fizetni nem akarnak, kritizálni azt tudnak ahelyett, hogy megköszönnék a feltöltők munkáját akik ingyen csinálják, hogy Mi "csórók" is megnézhessük fizetés nélkül a filmet. (Tisztelet a kivételnek!). Én megköszönöm Mindenki munkáját!

2020-09-26 00:14:17 - attiska81 4 Nekem tetszett így is! Szerintem jó film volt! A munkátokért meg külön köszönet!

2020-09-25 23:14:20 - ricsicsi 5 Köszönjük a feltöltést!Nem volt ez rossz szerintem, de nem egy Bruce Willis féle Armageddon.Kb. így tudnám jellemezni. Közepesnél jobb egy picit.

2020-09-25 21:35:13 - cinderzephyr Zsozso!

Amikor említetted, hogy reklámokat raknak bele ezen azt is lehet érteni, hogy ilyen egy képkockás reklámokat is amiket csak tudatalatti érzékelünk?

2020-09-25 19:58:48 - louy 4 koszi zsozso.en annak orulok ami van.jobb mint a semmi.koszi a munkatokat.

2020-09-25 17:18:08 - David33 23 Senki nem tart pisztolyt a fejetekhez, hogy megnézzétek, legyen szó Kamerás vagy DVD minőségű filmről. Van egy olyan lehetőség is hogy vártok a jobb minőségre. Nehogy már a feltöltőket anyázzuk kb mert felvettek azoknak akik nem fizettek a filmért egy fityinget sem.

Most szólok ha elmegy a beszélgetés személyeskedésbe a kommentek mennek a levesbe az íróikkal együtt.
Tanuljátok meg tisztelni egymást de főleg a feltöltők munkáját! Ha nem megy inkább ne is írjatok semmit. A lehetőség adott el lehet menni moziba és megnézni vagy felvenni és megmutatni hogy tudjátok jobban is.

2020-09-25 16:53:34 - Gabcsi110 5 1 @SouthBronx
Mindenki azt magyarázza, hogy milyen béna a CAM felvétel, meg az is aki csinálja.
Azt is megmondják az otthoni fotelből, hogy mivel és hogyan kéne csinálni.
Akkor miért nem készülnek csilli-villi anyagok? Csak egyetlen béna orosz csávó jár a VGA kamerájával moziba?
A 90-es évek VHS és 55cm-es képcsöves TV korszakában, inkább csak a szép emlékeidben tűnik jobb minőségűnek.

2020-09-25 16:03:36 - iphone11 7 SouthBronx
Akkor miért nem veszed fel?

2020-09-25 14:34:03 - SouthBronx 7 Gabcsi10
Nem tudom miről beszélsz! Én próbáltam moziba pár percet felvenni telóval jó pár éve és nagyon jó minőség lett. Szóval egyszerűen nem fér a fejembe hogy ezek a ruszkik mivel veszik fel a filmet vga kamerával tuti. A másik a 90's években sokkal de sokkal jobb minőségű Camos felvételek voltak mint most. Szerintem direkt ílyen rossz a minőség.

2020-09-25 10:26:26 - tothberti9 2 Bocs akkor az ostoba kérdésért.

2020-09-25 10:07:41 - Gabcsi110 3 @tothberti9
Igen, amint lehet, cserélve lesz.
Legkésőbb november második felében, ugyanis 2020. november 18. a várható DVD megjelenés.
Csak visszakérdeznék, hogy megneveznéd melyik film maradt eddig véglegesen CAM minőségű az oldalon??

2020-09-25 08:33:03 - tothberti9 1 Lesz jobb minőségben csak kérdezem ??

2020-09-25 07:58:12 - Gabcsi110 7 1 @venomka
Sajnos a kameraállványt nem engedik bevinni a moziba☺
Viccet félretéve, mivel nem engedik a mozikban a képfelvétel készítést, sőt technikát is bevetnek ezek kiszűrésére, mondhatni zsebből készült, elforog, elfókuszál. Ráadásul a vászon sík, csak 2D, nem igazán pozitívan érvényesül a nagy felbontás.
Kicsiben hasonló lenne a TV-ről felvenni filmet a telefonoddal a takaró alól, amin táncot lejtenek, te meg figyelsz, hogy rá ne lépjenek.

2020-09-25 00:43:41 - venomka 4 4 Hogy a picsaba tudnak a mai szuper telefonokkal, 4k video felvetel,meg ilyenek.rosz felveteleket csinalni ?? 15 eves nokia 3210 esel veszik fel a filmeket?

2020-09-24 15:54:35 - vasemberke 7 2 Akkor el lehet menni moziba!
Ha meglesz a szinkronhang akkor biztosan fel fog kerulni és nem fogják betartani.
Türelem,jönni fog biztosan.

2020-09-24 09:29:44 - tothberti9 3 7 csütörtök van.

2020-09-18 15:08:28 - axelsandor 2 Bemutató dátuma: 2020. szeptember 24.

2020-09-18 13:19:59 - zolta8010 2 1 helo mikor lesz magyar ferirat vagy szinkron?

2020-09-10 21:17:30 - 00attila01 1 Várható magyar felirat,

2020-08-30 20:23:42 - iphone11 5 szinkronos előzetes
https://www.youtube.com/watch?v=HubrBDRQgAQ

2020-08-23 15:09:54 - makyati Köszi szépen a camos verziót, szuperek vagytok. Mivel kiváncsi voltam rá megnéztem így angolul. Őszintén a Téboly című feltöltésetek sokkal jobban tetszett, pedig ez a film van jobbra értékelve :) Természetesen ha lesz szinkron hozzá, majd jobb verzió úgy is megnézem mindkét filmet mint általában az összes premier filmeteket.

2020-08-23 12:00:08 - opensubtitler01 9 3 Gyerekek, attól, hogy cenzúrázzátok a hozzászólásokat és csak a nektek tetszőket hagyjátok meg, ez a film nem lesz jobb, egy unalmas családi dráma, amiben lényegében nem történik semmi! Attól, hogy törlitek a hozzászólást lesz benne több akció, mint összesen 1 perc? Nem! Ez a film egy unalmas, lapos, vontatott családi dráma, amiben gyakorlatilag NEM mutatnak semmit a katasztrófából! Ha törlitek a hozzászólásokat attól még a film ratyi marad! 3/10 max.

2020-08-23 09:44:22 - lepkefingLEO 4 5 opensubtitler01
Majd én eldöntöm hogy tetszik e vagy nem.

2020-08-22 10:09:18 - Gyula77 4 És a google feliratból mit értettél volna meg, ha félrefordítja a szöveget a mondottakhoz képest? Én személy szerint azt akarom tudni ami a filmben elhangzik. Ha az angol alá raksz egy google feliratot, nem tudsz úgy koncentrálni az elhangzott szövegre, mert közben olvasod az értelmetlen szöveget.

2020-08-22 00:50:51 - Freegyes 3 1 Nagyon jó film, végig feszült izgalmas! A szöveg végig érthető de nem ártott volna, ha még egy google felirat is "mankónak", mert elhadartak benne mindent és a jenki szleng félbeharapott szavakkal nehéz!!! Köszönöm a feltöltést!!!

2020-08-21 10:24:03 - iphone11 7 Birkuc
Elméletileg 2020. szeptember 21 – 27.
https://mozipremierek.hu/filmek/2020/

https://mozipremierek.hu/movie/2633-greenland

2020-08-21 09:26:35 - Birkuc 1 tényleg vetitik nálunk?