Tenet

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
150 perc
imdb_icon értékelés:
0.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Megtekintések:
4,413 (2,940)
Leírás:
A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie. A főszerepet játszó John David Washington mellett fontos feladatot kapott a filmben Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy és a Christopher Nolan filmjeiből (is) kihagyhatatlan Michael Caine is.

Elérhető megtekintő linkek: 0
Nincs elérhető megtekintő link.

Hozzászólások

2020-08-13 20:28:53 - rena76 1 Látom, h már 5en értékelték a filmet, ami még nincs fent... Bravó :)

2020-08-06 19:46:55 - iphone11 3 sziszoka
Görgess lejjebb le van írva!
Kiderült a magyar bemutató napja,és sokak örömére mégsem kell várni 2021 nyaráig.
Magyar bemutató:2020.VIII.26.

2020-08-06 19:15:09 - David33 Itthon nem is éri meg mert egyre kevesebb a minőségi kiadás is. Mondjuk nekem mindegy mert tudok angolul szóval általában külföldről rendelek ha rendelek de már csak díszdobozos kiadásokat és az se sok mert csak a kedvencekből. Általában digitálisan veszek filmeket de már azt se nagyon mert a többségük 1 éven belül fenn van vagy Netflixen vagy HBO GO-n.

2020-08-06 16:34:12 - michaelcorvin David33: Jó dolog venni filmeket DVD/Blu-ray-en csak sajnos nem mindig vagy nem nagyon van rá pénz. Korábban én is jó pár filmet megvettem különleges kiadásokban is. De szép is volt :/

2020-08-03 16:10:12 - Jonika33 1 Látom ment eszmecsere egy szó mint száz itthoni dolgok lassan dacol sok kiadó megszűnt!

2020-08-02 21:43:47 - sziszoka Juj,de várom! Mikor lesz? :)

2020-08-01 21:10:29 - David33 1 Egyébként általános hiba az embereknél hogy saját magukból indulnak ki. Azért mert te vagy XY másik ember nem vesz DVD-t nem jelenti hogy senki vagy kevés ember vesz DVD-t. Ha nem venne elég ember lemezt akkor alapból ki sem adnának ennyit. Itthon nyilván kevés DVD van de külföldön szó szerint mindenhez adnak DVD-t speciális kiadásokat sőt zenékhez CD-ket SŐT még bakeliten is kiadnak pár zenét. Hidd el nekem NAGYON SOK ember gyűjt DVD-ket CD-ket vagy akár bakelitet. Én is gyűjtöttem őket sokáig de leálltam vele hamar karcosodnak és a digitális vásárlás pl iTunes sokkal jobban megéri. Amazont azért nem mondom mert digitálisan az drágább mint az itunes. De van előfizetésem HBO GO-ra, Netflix-re sőt néha még Amazonra is. Ha itthon lenne Hulu még lehet arra is befizetnék, nem beszélve az új HBO MAX-ról. :D

2020-08-01 20:15:00 - cinemazsozso Nem azonos más országok szokásai,a magyar-al.
Veszik a DVD-t még akkor is ha esetleg látták már azt valamilyen formában.Netflix,HBOGo,Itunes,Amazon nem azér a világ leg népszerübb cégei,mert nem kíváncsi rá senki.Igenis van kereslet rá,és hajlandóak is áldozni rá az emberek.Voltak olyan elképzelések is hogy a mozikból leveszi néhány forgalmazó a premiereket,és a saját portáljukon fogják azokat árulni.Moziba járás helyet karosszékbe nézheti meg mindenki.
Lásd Disney+
Ami elvileg jövöre talán nállunk is elérhető lesz.A járvány pedig már hidd el nekem a kutyát sem érdekli.Senki nem fog komolyabb korlátozást tenni,hiszen a gazdasági veszteség azért nem volt azonos a valós veszéllyel.
Kinyitnak a mozik,és lész.Az is igaz amit David33 ír.Pl Disney nem véletlen üzent hadat a magyar filmiparnak.Csoda,hogy még jelen van.Nem számottevő az itteni bevétel,ezért a szankciók csakis nekünk szólnak.Nincs régóta pl hivatalos BluRay,csak streaming szolgáltatóknak adják át az anyagokat.És hogy a bemutató???Minden nállunk jelenik meg később,sok esetben csak honapokkal késöbb mint az államokba.
Amugy a warez nem tudom hogy jön ide.teljesen más vízekre eveztünk.Most is azt mondom a kérdés az volt van-e reállis esélye a DVD megjelenésnek 1 héttel a bemutató után..Nos van...
Ha holnaptól mindenki pl:a feje tetején fog közlekedni,vagy a seggén veszi a levegöt :-D

2020-08-01 10:54:32 - suntcu 1 cinemazsozsó: Van szemem és elég jól tudok olvasni is. :-) Láttam hogyan kezdődött a diskurzus, csak aztán más téma is érintett lett. Ezért írtam azt amit.
A DVD kérdés meg eleve ostobaság. Már bocs, de ki a frász vesz manapság már DVD-t?? Utoljára szerintem még valamikor 2003-2004 környékén volt, hogy valamilyen műsoros DVD-t vásároltam, amin film volt. :D Minek? Ha filmet akarok nézni, ott a sok tartalomszolgáltató, hivatalosan, pénzért, mégis jóval olcsóbban és jóval egyszerűbben, mintha DVD-t vásárolnék és van, hogy náluk előbb jelenik meg, mint DVD-n. Ami meg eleve netes forgalmazásra szánt film, az evidens, hogy a kiadó csatornáin előbb jelenik meg, mint DVD-n, moziba meg esélyesen sosem kerül. Mellesleg - csak mondom -, ez a jövő. Minimális mennyiségű mozi lesz, vagy az sem, és netes tartalomszolgáltatókon keresztül fognak kikerülni az addigi mozifilmek döntő többsége. Ez a mostani járvány helyzet pedig csak meggyorsítja ennek a folyamatát.
David33: Ahogyan azt írtam is, egyáltalán nem furcsa, hogy valami előbb lesz bemutatva akár nálunk, akár máshol. Mondom, globalizált világban élünk és már így is egy rakás hollywoodi film van, ami előbb lett bemutatva, nálunk, mint az USA-ban. Warezek meg az USA-ban is vannak, eleve ott kezdődött ez a warez dolog, meg a spoilerezés is. Más kérdés, hogy egyes civil szerveződések ennek próbálnak keresztbe tenni mindenféle eszközzel, de ebben az, hogy nálunk mikor kerül bemutatásra pont nincs benne. Ez ugyanis elsősorban pénz kérdés. A pénz pedig mindent beelőz, hollywoodban aztán pláne.

2020-07-31 14:47:04 - David33 1 Egyébként eléggé furcsa hogy előbb kerül bemutatásba bármilyen nagyobb film külföldön akár nálunk mint Amerikában. Nem véletlen tiltott le minket a Disney is. Mióta le vagyunk tiltva azóta soha nem jött ki nálunk előbb valami mint az USA-ban. Köszönhetően ugye a wareznek. Az hogy 1-2 nappal előbb bemutatnak valamit az nem kiesés az amcsi cégeknek mert 2 nap alatt nem kerül fel semmi a netre ráadásul Amerikában ne feledjük el hogy van premier előtti vetítés is szóval gyakorlatilag nem mutatják be előbb külföldön mint náluk.

A mostani helyzet teljesen más. Gondolom ezt nem kell ecsetelni, miért. Te magad is írod egyébként. Chris Nolan nem arról híres hogy szereti ha elspoilerezik a filmjeit szóval még ne nagyon kiabáljunk el semmit még az is lehet hogy megint eltolják a filmet vagy rögtön kidobják USA-ban digitálisan hogy az ottani embereknek ne spoilerezzék el.

2020-07-31 08:00:53 - cinemazsozso 1 [email protected] vissza a kérdést,majd a mi válaszunkat.Itt az volt a lényeg lehet-e dvd kiadás 1 héttel a bemutatás után.
És nem az,hogy furcsa-e az itteni megjelenés az amerikai elött.
És a vállasz hogy az lehetettlen:
USA bemutató DVD-megjelenés napján? :)

2020-07-30 22:16:55 - suntcu 2 1 Aztán miért lenne lehetetlen, hogy egy hollywoodi filmet nem az USA-ban mutatnak be először? Ez a mai globalizálódó világban már egyáltalán nem ritka dolog. Pl. a Star Wars Zsivány Egyes bemutatója is Londonban volt először, 2016. december 13.-n. De Belgiumban, Hollandiában, Németországban és Magyarországon is előbb mutatták be mint az USA-ban. Igaz, nem 1 héttel, csak 1 nappal előbb. De az Avatar is egy nappal előbb került a mozikba nálunk, mint az USA-ban, 2009. december 17.-n, pedig akkor még semmiféle járvány sem volt. Szóval ebben nincs semmi hihetetlen.
Ugye a gond az alapvetően, hogy az USA vált a koronavírus legnagyobb gócpontjává. Így minden ottani bemutató lényegében csúszik, mert a mozik nem nagyon üzemelnek, vagy ahol mégis, ott meg olyan feltételekkel, hogy a látogatottságuk minimális. Vagyis még a minimális mozis bevételeket sem lehetne produkálni, egyetlen filmmel sem. Így aztán ameddig csak lehet, csúsztatni próbálják a bemutatók időpontját. Csak hát ezt ugye akármeddig nem lehet, mert a bevételnek jönnie kéne, a befektetők, producerek kárognak, a járványhelyzet meg nem hogy csillapodna az USA-ban, hanem épphogy a sok buta tüntetés, meg egyéb teljesen fegyelmezetlen viselkedés okán egyre nagyobb méreteket ölt. Ezért próbálkoznak olyasmikkel a gyártók és forgalmazók, hogy a különböző netes mozi cégekkel, mint amilyen a Netflix, vagy a pénzért videónézhetőséget áruló egyéb platformokkal, amilyen pl. az Apple is, próbálnak megegyezni. Ez viszont nem egyszerű és végképp nem gyors és gördülékeny dolog, hiszen ezek a cégek pedig minél inkább ki akarják használni ezt a helyzeti előnyüket a saját javukra. Nevezetesen pofátlan pénzeket kérnek. Viszont én azt gondolom, a hollywoodi filmek gyártóit egyre jobban sürgeti az idő, így aztán mégis valahogy valamilyen formában esélyesen meg fognak egyezni, hiszen a filmekből befolyó jóval kevesebb pénz, még mindig jobb eset, mint a semmi pénz. Vagyis előfordulhat, hogy a mozifilmek nem moziban lesznek bemutatva először, illetve még az is előfordulhat, hogy azokban az országokban, ahol nincs akkora járvány és működnek a mozik, még előbb lesznek bemutatva.

2020-07-30 15:03:07 - Birkuc naja webrip se rossz..

2020-07-30 12:39:59 - David33 DVD-n tuti nem jelenik meg de PVOD-on avagy Prémium Vidoe on Demand magyarul pl iTunes-on felkerülhet 1 hónapon belül is a premier után. Az AMC mozik pont a minap egyeztek meg az Universal-al hogy a mozis bemutató után kikerülhetnek digitálisan (NEM DVD-n) azok a filmek amiket pl az Universal ki akar tenni. És már a Warner is egyezkedik velük. Tehát hogy érthető legyen az AMC ugye Amerikában talán a legnagyobb mozis cég DE az hogy belementek ebbe az ügyletbe nem jelenti azt hogy rögtön pl a Tenetnél 1 hónapon belül lesz digitális változat mert erről a gyártó dönt közösen a mozival elvileg. Szóval lényegében csak a lehetőség adott de nem biztos hogy kihasználják. A Tenet meg ugye Warner és ők még nem egyeztek meg az AMC-vel szóval itt nem valószínű hogy lesz digitális mostanában. Bár semmi sem biztos mert lehet hogy Amerikában leadják iTunes-on is mert ott a legnagyobb a gebasz a vírus miatt és nyilván nem akarják hogy a sok spoiler elrontsa az ottani emberek szórakozását. Nekem már az is meglepő hogy Amerikán kívül be akarják mutatni mert eléggé kockázatos.

2020-07-30 09:42:54 - cinemazsozso 1 Amugy a magyar bemutató után egy héttel fog ez a film csak megérkezni az Eggyesült Államokba,már ezért is lehetettlen.

2020-07-30 09:41:38 - cinemazsozso 1 :) nem igaz...Nagyon nagy spekulációk vannak a premier anyagoknál,és megy a számolgatás minden forgalmazónál,hogyan tudnának minnél többet egy adott anyagból kihozni.Persze ez érthetö is.Nem érdeke senkinek az hogy pár hétre már a szolgáltatók stream-jai,vagy esetleg DVD kiadás ba jelenjen meg.Lásd nagyobb filmeket Star Wars,a DVD megjelenés csak 6-8 hónapra jelenik meg,az átlagos 4 hónap helyett.Már érdekük hogy moziba vigyék,hiszen a csuszással eshet az érdeklödés is,amibe pl a hang Nélkül 2 simán bele fog esni.De ez lesz a helyzett a Trollok a Világ körül-el is,és még jónéhány elmaradt premierrel.Ezeket szerintem már nem is érdemes moziba vinni beruházoi szemmel.Egyböl DVD-be kellett volna tenni.

2020-07-30 09:22:00 - Birkuc az igaz hogy rá két hétre már lemezes változat is érkezhet?

2020-07-29 20:43:04 - cinemazsozso 7 Kiderült a magyar bemutató napja,és sokak örömére mégsem kell várni 2021 nyaráig.
Magyar bemutató:2020.VIII.26.
------------------------------------------
2.Magyar előzetes: