Csalóból csali

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
King's Ransom
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2005
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
4.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jay Mohr (Corey), Roger Cross (Byron), Anthony Anderson (Malcolm King), Leila Arcieri (Kim Baker), Jackie Burroughs (Grandma), Brenda Crichlow (Anita), Loretta Devine (Miss Gladys), Donald Faison (Andre), Regina Hall (Peaches Clarke), Charlie Murphy (Herb Clarke), Nicole Ari Parker (Angela Drake), Kellita Smith (Renee King), Rob Smith (David), Brooke D'Orsay (Brooke Mayo), Carrie Colak (Lori), Lila Yee (Miss Ho), Lisa Marcos (Raven), Millie Tresierra (Woman)
Megtekintések:
241
Leírás:
Malcolm King (Anthony Anderson) a világ legarcátlanabb, legönteltebb üzletembere. Válása után Renee (Kellita Smith), a volt felesége mindenéből ki akarja forgatni. Hogy a tekintélyes vagyon ne kerüljön az asszony kezébe, Malcolm a butácska szeretője, Peaches (Regina Hall) és a lány börtönviselt testvére, Charlie közreműködésével megszervezi a saját elrablását. A kezdeti lendület után azonban a tervbe hiba csúszik, a váltságdíjra ugyanis mások is szemet vetettek.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Csalóból csali Custom DVDRIP HUN XVID-kajszi 1.37 GB 2015-09-14
04:24:41
Elérhető megtekintő linkek: 0
Nincs elérhető megtekintő link.

Hozzászólások

2023-10-20 15:14:57 - GaborGabor Én rajta voltam eskü, de egyszerűen 45.percnél off.. nem hozta, amit valójában nem is vártam, de megpróbáltam.. Köszi nektek :)