King Kong visszatér

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
King Kong Lives
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1986
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
3.9
Kategória:
Szereplők:
Linda Hamilton (Amy Franklin), John Ashton (Lt. Col. R.T. Nevitt), Nat Christian (Surgeon #1), Marc Clement (Crew Chief), Lou Criscuolo (Faculty Doctor #2), Peter Elliott (King Kong), Peter Michael Goetz (Dr. Andrew Ingersoll), Jayne Gray (Reporter), Brian Kerwin (Hank Mitchell), Frank Maraden (Dr. Benson Hughes), Debbie McLeod (Reporter), Mac Pirkle (Surgeon #2), Ted Prichard (Reporter), Richard Rhodes (Reporter), Alan Sader (Faculty Doctor #1), Larry Souder (Reporter), George Antoni (Lady Kong), Elizabeth Hayes (Reporter)
Megtekintések:
350
Leírás:
King Kong-ot, a hatalmas gorillát egy titkos kutatócsoport mesterségesen életben tartja, és minden erejükkel azon fáradoznak, hogy egy új szívet hozzanak létre a sérült óriás számára. Amikor végre sikerül elkészíteniük a félelmetes méretű szervet, nincs is már másra szükségük, mint egy megfelelő donorra, aki a beültetéshez szükséges vért biztosítja. Erre a legmegfelelőbb alany az az ugyancsak gigantikus méretekkel rendelkező nősténygorilla, melyet egy vadász nemrégiben fogott be Borneóban. Így aztán, a hatalmas gorilla nem pusztán újjászületik, hanem társat is talál. Az 1976-os King Kong folytatásaként született ez a film. Az eredeti történetet, mely King Kong pusztulásával ér véget, egy váratlan fordulattal viszi tovább.

Elérhető megtekintő linkek: 6

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!