Szerelemre kattintva

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Juliette Binoche (Claire Millaud), Charles Berling (Gilles), Nicole Garcia (Dr. Catherine Bormans), François Genty (Le patient), Guillaume Gouix (Ludovic Dalaux), Francis Leplay (Serge), Claude Perron (Solange), Noémie Kirscher-Perrel (), Sonia Mohammed Cherif (L'étudiante), François Civil (Alex Chelly), Marie-Ange Casta (Katia), Pierre Giraud (Paul), Jules Gauzelin (Tristan), Jules Houplain (Max)
Megtekintések:
1,207 (1,031)
Leírás:
Claire egy jónevű, köztiszteletben álló irodalom professzor, aki átesik egy fájdalmas szerelmi csalódáson. Az ötvenes éveit taposó nő, miközben exe után "nyomoz" a közösségi oldalakon, megpillantja volt párja lakótársának fotóját. Alex fiatal és vonzó, Claire pedig biztos benne, hogy semmi esélye nem lenne a srácnál, ezért létrehoz egy kamuprofilt, és a 24 éves Claraként veszi fel a kapcsolatot a sráccal. Claire, vagyis alteregója, Clara és Alex között szenvedélyes szerelem bontakozik ki, de a személyes találkozó elkerülhetetlennek látszik. Vajon a Facebookon született szerelem milyen hatással lesz addigi életükre, és vajon felül tudnak-e emelkedni az eléjük gördülő akadályokon?

Elérhető megtekintő linkek: 52

Hozzászólások

2020-03-02 17:44:31 - Punisher13 1 Érdekes film,nem rossz.Jó szinésznő nagyon Juliette Binoche.köszi a filmet,és a forditást