Szerelemre kattintva

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Celle que vous croyez
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Juliette Binoche (Claire Millaud), Charles Berling (Gilles), Nicole Garcia (Dr. Catherine Bormans), François Genty (Le patient), Guillaume Gouix (Ludovic Dalaux), Francis Leplay (Serge), Claude Perron (Solange), Sonia Mohammed Cherif (L'étudiante), Sonia Mohammed Cherif (L'étudiante), François Civil (Alex Chelly), Marie-Ange Casta (Katia), Pierre Giraud (Paul), Jules Gauzelin (Tristan), Jules Houplain (Max)
Megtekintések:
1,633
Leírás:
Claire egy jónevű, köztiszteletben álló irodalom professzor, aki átesik egy fájdalmas szerelmi csalódáson. Az ötvenes éveit taposó nő, miközben exe után "nyomoz" a közösségi oldalakon, megpillantja volt párja lakótársának fotóját. Alex fiatal és vonzó, Claire pedig biztos benne, hogy semmi esélye nem lenne a srácnál, ezért létrehoz egy kamuprofilt, és a 24 éves Claraként veszi fel a kapcsolatot a sráccal. Claire, vagyis alteregója, Clara és Alex között szenvedélyes szerelem bontakozik ki, de a személyes találkozó elkerülhetetlennek látszik. Vajon a Facebookon született szerelem milyen hatással lesz addigi életükre, és vajon felül tudnak-e emelkedni az eléjük gördülő akadályokon?

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/HUN
green mark Who.You.Think.I.Am.2019.1080p.BluRay.DD+5.1.x264.HuN-WYTIA 12.15 GB 2020-03-26
09:51:02
Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2020-03-02 17:44:31 - Punisher13 2 Érdekes film,nem rossz.Jó szinésznő nagyon Juliette Binoche.köszi a filmet,és a forditást