Dominó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Domino
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
4.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Guy Pearce (Joe Martin), Mohammed Azaay (Salah Al-Din), Nicolas Bro (), Nikolaj Coster-Waldau (Christian), Nikolaj Coster-Waldau (Christian Toft), Eriq Ebouaney (Actor), Eriq Ebouaney (Ezra Tarzi), Carice van Houten (Alex), Carice van Houten (Alex Boe), Søren Malling (Lars Hansen), Paprika Steen (Hanne Hansen), Paprika Steen (Hanne Toft), Emrin Dalgic (Farook Hares), Thomas W. Gabrielsson (Chief Detective Wold), Thomas W. Gabrielsson (Wold), Jon Lange (), Jacob Lohmann (Cop), Jacob Lohmann (Policeman #2), Younes Bachir (Miguel), Morten Holst (Police Guard), Ilias Addab (Yusuf Hares), Sus Wilkins (Girl at coffeeshop counter), Sus Wilkins (Girl at the Coffee Shop), Ella-June Henrard (Young Model), Esben Dalgaard Andersen (Cop), Esben Dalgaard Andersen (Policeman #1), Verona Verbakel (Secretary Wold), Inge Lise Goltermann (Policewoman), Ardalan Esmaili (Omar), Truus de Boer (Photographer), Helena Kaittani (Stine), Nick Vorsselman (Paparazzi in Terrorist Attack Netherlands Film Festival), Diêm Camille G. (Noerrebro Civilian (as Diem Camille Gbogou)), Diêm Camille G. (Noerrebro Civilian)
Megtekintések:
9,530 (7,954)
Leírás:
Egy koppenhágai rendőr társát egy titokzatos férfi meggyilkolja. A rendőr volt partnere szeretőjével kezd nyomozni az ügyben – mindketten küldetésként élik meg az elkövető levadászását. A hajsza közben akaratlanul egy CIA ügynök játszmájába csöppennek, és egy nemzetközi macska-egér játszmában futnak versenyt az idővel. Már nem csak a bosszúvágy hajtja őket, a puszta túlélésért is küzdeniük kell. Brian De Palma rendezőlegenda, a Hollywoodot a hetvenes években megreformáló filmesek egyike, akinek olyan filmtörténeti klasszikusok fűződnek a nevéhez, mint a Carrie, az A sebhelyesarcú, az Aki legyőzte Al Caponét, vagy a Mission: Impossible. De Palma a thriller műfaj egyik legnagyobb élő rendezője, hét év után tér vissza egy kőkemény bűnügyi darabbal. A film nemzetközi koprodukcióban készült, a főszereplő Nicolaj Coster-Waldau (Trónok harca sorozat, Felvadászok, Egyiptom istenei, A csajok bosszúja) és Carice van Houten (Trónok harca sorozat, A WikiLeaks-botrány, Valkűr) mellett is igazi sztárparádé látható. Többek között Guy Pearce (Szigorúan bizalmas, Memento, A király beszéde, Vasember 3, Országúti bosszú), Nicolas Bro (Ádám almái, A nimfomániás, A 64-es betegnapló, Hadak útján), Søren Malling (Férfiak és csirkék, Egy háború, Emberrablás), és Paprika Steen (Bor, tangó, kapufa, Csak a szerelem számít) is szerepel a Dominóban.

Hozzászólások

2020-01-16 08:29:39 - mrv Nézhető, bár nem egy pörgős film.

2019-10-05 15:57:18 - NG 1 Szerintem tök jó film volt, nagyon jót alukaltam alatta... |-) |-) |-)

2019-06-25 18:03:23 - GaborGabor Igen...valóban..Nagyon gagyogó :D :D
..

2019-06-17 12:39:34 - eletmuvesz80 3 sziasztok nagyon ritkan irok komentbe de most ugy erzem kotelessegem szolni mindenkinek ne nezzetek meg egy rakasz szar szo szerint

2019-06-08 20:10:41 - Janesz59 Elég jó film!

2019-06-08 16:47:40 - waybird Nagy semmi film :)sajnos.

2019-06-08 00:42:51 - kiscsop Mozgalmas film nezheto