Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
118 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Pierce Brosnan (Mr. Brunner), Uma Thurman (Medusa), Sean Bean (Zeus), Catherine Keener (Sally Jackson), Joe Pantoliano (Gabe Ugliano), Melina Kanakaredes (Athena), Steve Coogan (Hades), Rosario Dawson (Persephone), Bonita Friedericy (Hysterical Woman), Logan Lerman (Percy Jackson), Kevin McKidd (Poseidon), Julian Richings (Ferryman), Brandon T. Jackson (Grover), Alexandra Daddario (Annabeth), Elisa King (Aphrodite Girl), Jake Abel (Luke), Annie Ilonzeh (Aphrodite Girl), Luisa d'Oliveira (Aphrodite Girl)
Megtekintések:
4,294
Leírás:
Ismerd meg önmagad - ezt tanácsolták a régi görögök, és Percy Jackson ismeri is magát. Legalább is azt hiszi. A 12 éves srác nem tökéletes gyerek, jó néhány iskolából kirúgták már, de ő jól elvan így is. Hamarosan azonban rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. Egy furcsa idegen rábeszéli ***, hogy küldje el egy különös nyári táborba, ami nem más, mint a félistenek titkos kiképzőközpontja. Percy itt tudja meg, hogy ő igazából Poszeidón eltitkolt fia. A fiú a görög mitológia szereplői között találja magát, és kénytelen részt venni hadakozásaikban: őt küldik el, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámját, amit Hadész, az alvilág ura rejteget. Percy földön, égen és föld alatt üldözi a lopott villámot, közben nagyon jól szórakozik a halhatatlanok között, és isteni szerencséje van: teljesíti a feladatát, eljut New Yorkba, ahol az Empire State Building tetején várja őt az istenek és emberek ura: Zeusz.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 28

Hozzászólások

2021-05-18 21:18:28 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Vannak ennél jobb mitológiai témájú filmek is szerintem, de egyszer nézősnek pont jó.Erős közepes véleményem szerint, többet is ki lehetett volna hozni belőle.A sztori jó.