Dugipénz

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Milk Money
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1994
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Anne Heche (Betty), Melanie Griffith (V), Ed Harris (Tom), Malcolm McDowell (Waltzer), Andrea Afanador (Gaggle Member), John Alvin (Rich Old Guy), Philip Bosco (Jerry the Pope), Michael Patrick Carter (Frank), Brian Christopher (Kevin), Tom Coop (Holly's Brother), Adam LaVorgna (Brad), Margaret Nagle (Mrs. Fetch), Katie Powell (Mrs. Clean), Greg Procaccino (Man), Kevin Scannell (Mr. Clean), Amanda Sharkey (Holly), Casey Siemaszko (Cash), Jessica Wesson (Stacey)
Megtekintések:
451
Leírás:
A 12 éves Frank Wheeler az édesapjával, a ritka madarakért és a helyi mocsárért rajongó Tommal él együtt kettesben és mivel édesanyja a születésekor meghalt, soha nem volt nő az életükben. Barátaival egyre jobban érdeklődni kezdenek a női testi iránt, így malacperselyeiket feltörve felkerekednek, hogy a belvárosban találjanak egy nőt, aki hajlandó előttük pénzért meztelenre vetkőzni. Így ismerik meg V-t (mint később kiderül Eve-t), aki az utcán keresi a kenyerét, mint örömlány. V a Wheeler családhoz kerül, ahol nemcsak a prűd helyiek figyelnek fel a mutatós nőre, hanem Frank édesapja is. Szépen lassan románc alakul ki közöttük, V is kezdi megszokni a külvárosi légkört, ám a lány szakmájából nem lehet olyan könnyen kiugrani. Miután főnökét Cash-t meggyilkolják, V-t is üldözőbe veszik.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Dugipenz.DVDRip.Xvid.Hun-terence 778.60 MB 2019-02-10
10:30:11
Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!