Adelmanék titka

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Mr & Mme Adelman
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
120 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Pierre Arditi (Claude de Richemont), Julien Boisselier (Antoine de Richemont), Nicolas Briançon (Le pédiatre), Julie Delarme (Chloé adulte), Ronald Guttman (Monsieur Adelman - le père de Sarah), Jean-Pierre Lorit (Marc Danchelier), Christiane Millet (Sylvie de Richemont), Solange Najman (La grand-mère de Sarah), Denis Podalydès (Le psy), Zabou Breitman (La directrice de l'école d'Arthur), Jack Lang (Self), Nicolas Bedos (Victor de Richemont dit Adelman), Antoine Gouy (Le journaliste Antoine Grillot), Doria Tillier (Sarah Adelman), Lola Bessis (Mélanie - l'étudiante), Solveig Maupu (Sophie -la soeur de Victor), Lucie Fagedet (Chloé à 14 ans), Betty Reicher (Madame Adelman - la mère de Sarah)
Megtekintések:
977
Leírás:
Vicces, megérintő és elgondolkodtató történet az udvarlásról és a házaséletről. A fiatal és intellektuális Sarah beleszerelmesedik a tehetséges fiatal íróba. Victor egy gazdag polgári család gyereke, aki elégedetlen a karrierje alakulásával és a párjával kapcsolatos döntésével. De ki ez a titokzatos nő, aki a férje árnyékában él? Több mint négy évtizeden keresztül, Sarah szemszögéből kísérhetjük figyelemmel e különleges kapcsolat alakulását, a szerelem és házasság minden örömét és fájdalmát.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Adelmanek.Titka.2017.Custom.BDRip.XviD.HUN-mHD 1.72 GB 2018-05-21
11:11:56
Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2018-05-25 20:46:28 - Kupido Kedves lajos32! Tévedsz, nem csak a hölgyeknek tetszik! :)
Köszönöm a feltöltést!

2018-05-20 00:38:02 - Most jelent meg magyarul ez a film.az IMDB pontásza az egekben van 7.3.a hölgyeknek biztos tetszeni fog nagyon.jó kiss romantikus film:)