S.W.A.T. - Különleges kommandó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
S.W.A.T.
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
117 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Samuel L. Jackson (Sgt. Dan 'Hondo' Harrelson), Josh Charles (T.J. McCabe), James DuMont (Gus), LL Cool J (Deacon 'Deke' Kaye), Jay Acovone (Lear Jet Pilot), Denis Arndt (Sgt. Howard), Reg E. Cathey (Lt. Greg Velasquez), Larry Poindexter (Capt. Thomas Fuller), Colin Farrell (Jim Street), Lindsey Ginter (Agent Hauser), Lucinda Jenney (Kathy), Domenick Lombardozzi (GQ), Olivier Martinez (Alex Montel), E. Roger Mitchell (Agent Kirkland), Jeremy Renner (Brian Gamble), Michelle Rodriguez (Chris Sanchez), Brian Van Holt (Michael Boxer), Page Kennedy (Travis)
Megtekintések:
1,404
Leírás:
Brian (Jeremy Renner) és Jim (Colin Farrell) a rendőrség elit osztagának a tagjait egy rosszul sikerült túszmentő akció miatt felfüggesztik. Brian megsértődve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást, csakhogy az egység közelében maradhasson. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo őrmester (Samuel L. Jackson) személyében, aki egy újonnan létrehozott egységhez hívja. Alex Montelt (Olivier Martinez), a hírhedt drogbárót közben sittre vágják Los Angelesben. A dörzsölt maffiózó azonban alaposan feladja a leckét a rendőrségnek, amikor hatalmas összeget ajánl fel azoknak, akik kiszabadítják

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark S.W.A.T.-Kulonleges.kommando.2003.Open.Matte.WEBRIP.x264.HUN-nubira 1.48 GB 2018-02-23
15:15:53
subtitle
HD/HUN
green mark S.W.A.T.2003.iNT.720p.BluRay.DTS.x264.HUN-TRiNiTY 5.20 GB 2020-02-02
11:01:19
subtitle
SD/HUN
green mark S.W.A.T.2003.BDRip.x264.HUN-ZHR 1.33 GB 2020-03-15
21:23:53
Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2021-12-09 18:27:07 - GaborGabor 1 Sziasztok! Nézhető a film, számomra egyszer nézős, hagyományos kommandós film, mint a legtöbb ilyen kb. Mondom a poént:
az első egy óra után döbbentem rá, hogy a tartalom nem passzol, ugyanis addig vártam a hudenagy akcióra, ahol meghal a csajszi...hát ilyen nem vót. :D Ok, nem esett le valahogy, hogy a nevek is mások, mivel Samuel L. Jackson pakolja össze a csapatot... :) Itt a film eredeti tartalma rákerestem ha nem gond :
Brian (Jeremy Renner) és Jim (Colin Farrell) a rendőrség elit osztagának a tagjait egy rosszul sikerült túszmentő akció miatt felfüggesztik. Brian megsértődve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást, csakhogy az egység közelében maradhasson. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo őrmester (Samuel L. Jackson) személyében, aki egy újonnan létrehozott egységhez hívja. Alex Montelt (Olivier Martinez), a hírhedt drogbárót közben sittre vágják Los Angelesben. A dörzsölt maffiózó azonban alaposan feladja a leckét a rendőrségnek, amikor hatalmas összeget ajánl fel azoknak, akik kiszabadítják.