A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A Place to Call Home
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
60 perc
imdb_icon értékelés:
8.3
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Brett Climo (George Bligh), Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Craig Hall (Jack Duncan), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Frankie J. Holden (Roy Briggs), Deborah Kennedy (Doris Collins), Mark Lee (Sir Richard Bennett), Sara Wiseman (Carolyn Bligh), Jenni Baird (Regina Standish), Tim Draxl (Henry Fox), Abby Earl (Anna Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), David Berry (James Bligh)
Megtekintések:
7,765 (39)
Leírás:
"Az 1950-es évek Ausztráliájában játszódik ez a drámasorozat, amely főhőse Sarah Adams (Marta Dusseldorp), a nővér, aki miután 20 évig Londonban tartózkodott, visszatér Sydneybe, hogy a II. világháború borzalmas emlékeit hátrahagyva új életet kezdjen az ígéret földjén, ahol egy tehetős famíliával kerül kapcsolatba. Bevan Lee (Család csak egy van) úgy írta le a sorozatot, mint egy szerelemről és veszteségről szóló melodrámát, amely bemutatja az 50-es évek társadalmi változásait. Mikor megtudja, hogy anyja halálos beteg, Sarah Sydneybe utazik. Kiderül, hogy a nővér anyja a lelkét félti, mivel sok-sok évvel ezelőtt megígérte Istennek, hogy apácának adja lányát. Hogy megnyugtassa, Sarah azt hazudja anyjának, hogy felvette a keresztény hitet. Abban a hitben, hogy ezzel megmentheti a házasságukat, Elizabeth elárulja Oliviának és Jamesnek, hogy a férje az ő nagyapjuk homoszexuális volt, és ő mégis boldog házasságban élt vele. Olivia rosszul reagál a hírre, James azonban kicsit megnyugszik: nem ő az egyedüli aberráció a családban. Anna a fogamzásgátláson gondolkodik, de mikor megtudja, hogy ennek súlyos szövődményei lehetnek, rájön, hogy talán itt az ideje annak, hogy Ginóval színt valljanak a világ előtt. Mikor Sarah anyja meghal, George azonnal a nővér segítségére siet, és a két gyászoló felnőtt közelebb kerül egymáshoz, mint valaha.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész online, A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész letöltés, A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész online film, A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész online sorozat, A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész online nézése, A hosszú út hazáig 5. évad 11. rész film letöltés

Hozzászólások

2018-11-04 01:01:05 - Picasso2 Helló! Holvan a 6.évad 1-2-3 részek magyarúl, mert ma este egy pillatara látam 6.03. részét! Előre is kösznöm a feltőltést!

Üdv.: Pic2