A háború démonjai

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Railway Man
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
116 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Colin Firth (Eric), Nicole Kidman (Patti), Stellan Skarsgård (Finlay), Jeffrey Daunton (Burton), Keith Fleming (Removal Man), Michael MacKenzie (Sutton), Yutaka Izumihara (Japanese NCO), Tom Hobbs (Thorlby), Bryan Probets (Major York), Tom Stokes (Withins), Sam Reid (Young Finlay), Akos Armont (Jackson), Ben Aldridge (Baliff), Jeremy Irvine (Young Eric), Louis Toshio Okada (Hank the Yank), Tanroh Ishida (Young Takeshi Nagase), Micheal Doonan (Doctor Rogers), Takato Kitamoto (Japanese Officer)
Megtekintések:
901
Leírás:
Eric egy háborús veterán, akinek a vasút a mániája. Jellemző módon a feleségével, Patty-vel is egy utazás során ismerkedik meg. Az esküvő után azonban a feleséget halálra rémíti, hogy Eric-nek időnként furcsa rohamai vannak, egyre jobban magába zárkózik. Végül férje volt katonatársától, Finlay-től megtudja, hogy a második világháború folyamán japán fogságba estek, és nagyon durva megaláztatások érték. Eric nem tudja lezárni a múltat, azonban kiderül, hogy az egyik japán katona, aki részt vett a kínzásában, még él, és az egykori börtönéből létrehozott múzeumban dolgozik idegenvezetőként. Eric megkeresi, hogy igazságot szolgáltasson.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Railway.Man.2013.Custom.BDRip.x264.Hungarian-Atus 1.41 GB 2015-03-03
07:28:43
subtitle
SD/HUN
green mark The.Railway.Man.2013.CUSTOM.BDRip.x264.HUN-TRL187 664.70 MB 2023-09-29
23:10:29
Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2019-02-28 21:36:36 - Deunom 1 Nagyon szép és hiteles film, méltó a megemlékezésre. Különösen tetszett, hogy a borzalmak nicsenek eltúlozva, inkább csak érzékeltetve, így nem kap sokkot a modernkori elpuhult néző, miközben tökéletesen ért mindent. Különösen értékes, hiszen igaz történet alapján készült, valódi emberi sorsok alapján eleveníti fel ezt a barbár embertelenséget, és a messzire ható következményeit. A színészek is remekül játszanak, a tőlük megszokott színvonalon. Igen örültem annak is, hogy Colin Firth nem vágja folyamatosan azt a rá jellemző fancsali, megkeseredett képet, mint egy rajzszögbe ereszkedett angol sznob. Holnap megnézem a gyermekemmel is, hiszen rengeteg tanulságot hordoz, amit a fiatalabb generációknak is érteniük kell. 10/10.

2019-02-22 18:23:56 - KAPUS22 1 Tetszett, ha egy szép filmet akarsz nézni, bátran ajánlom, köszönöm!!!