Fanfan

Beágyazott videó
cover
Év:
1993
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Sophie Marceau (Fanfan), Vincent Perez (Alexandre), Patrick Aubrée (Le président), Gérard Caillaud (Le père de Laure), Jean-Marie Cornille (Le propriétaire), Marine Delterme (Laure), Béatrice Esterle (La mère de Fanfan), Maxime Lombard (L'avocat), Marcel Maréchal (Le père de Fanfan), Micheline Presle (Maude), Samuel Sogno (Franck), Arielle Sémenoff (La mère de Laure), Gérard Séty (Ti), Bruno Todeschini (Paul), Mathilde Vitry (La femme du propriétaire)
Megtekintések:
14 (0)
Leírás:
Alexandre és Fanfan 25 évesek, amikor először találkoznak. A férfit egy pillantás alatt lenyűgözi a kiszámíthatatlan lány, azonnal tudja, hogy Fanfan élete nagy szerelme. Mégsincs elég bátorsága elhagyni Laurie-t, akivel békében, kényelmesen éldegél. Biztonságról álmodik és retteg a saját magában lakozó szenvedélytől és vadságtól. Hogy megszabaduljon ettől az ellentmondástól, veszélyes kalandba kezd. Úgy dönt, elnyomja magában azt a vágyat, amelyet Fanfan iránt érez, és soha nem vallja be igazi érzelmeit. A lány szabadsága, vitalitása és érzékisége pánikba ejti. Fanfan egy személyben testesít meg minden nőt. A felismerés mögött valóságos tények állnak: Fanfan ikertestvére 15 éves korában öngyilkosságot követett el, azóta a lány két ember helyett él. Fanfant vonzza Alexandre precizitása és elkövet mindent, ami csak telik tőle, hogy legyőzze a férfi ellenállását. Az úton, amelyen elindulnak, a szenvedélyt már a fájdalom váltja fel.

Fanfan (1993) online, Fanfan (1993) letöltés, Fanfan (1993) teljes film, Fanfan (1993) online film, Fanfan (1993) online nézése, Fanfan (1993) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.