Az elnök emberei

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
All the President's Men
Év:
1976
Játékidő:
138 perc
imdb_icon értékelés:
8.0
Rendező:
Szereplők:
Dustin Hoffman (Carl Bernstein), Robert Redford (Bob Woodward), F. Murray Abraham (Arresting Officer #1), Jane Alexander (Bookkeeper), Martin Balsam (Howard Simons), Meredith Baxter (Debbie Sloan), Ned Beatty (Dardis), Hal Holbrook (Deep Throat), Jason Robards (Ben Bradlee), Stephen Collins (Hugh Sloan), Penny Fuller (Sally Aiken), John McMartin (Foreign Editor), Robert Walden (Donald Segretti), Jack Warden (Harry Rosenfeld), Frank Wills (Frank Wills)
Megtekintések:
133 (23)
Leírás:
Az 1972-es választások befutójában Bob Woodward és Carl Bernstein, a Washington Post újságírói szabad kezet kapnak szerkesztőjüktől, hogy felfedjék a Watergate botrány részleteit, és "kinyomozzák" Nixon elnök leköszönésének valódi okát. Meglepetésükre az ügy védelmén már több sztárügyvéd is dolgozik és az a tény, hogy a republikánus pénzalap kezelői nevét és címét találják meg a vádlottal kapcsolatban tovább növeli gyanújukat.

Az elnök emberei (1976) online, Az elnök emberei (1976) letöltés, Az elnök emberei (1976) teljes film, Az elnök emberei (1976) online film, Az elnök emberei (1976) online nézése, Az elnök emberei (1976) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.