Mély harapás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Teeth
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
5.4
Készítők:
Szereplők:
Vivienne Benesch (Kim), John Hensley (Brad), Josh Pais (Dr. Godfrey), Lenny von Dohlen (Bill), Jess Weixler (Dawn), Nathan Parsons (Soda Spritzer), Ashley Springer (Ryan), Laila Liliana Garro (Gwen (as Julia Garro)), Hale Appleman (Tobey), Adam Wagner (Phil), Ava Ryen Plumb (Little Dawn), Trent Moore (Mr. Vincent), Nicole Swahn (Melanie), Hunter Ulvog (Little Brad), Mike Yager (Elliot)
Megtekintések:
387 (295)
Leírás:
Dawn egy átlagos kamasz lány, aki egy kisvárosi gimnáziumban tanul. Tagja, sőt hangadója annak az iskolai csoportnak, melynek tagjai felesküdtek arra, hogy szüzességüket csak a nászágyukban veszítik el. Ám a lány csak addig ura hormonjainak, amíg egy új diák, Tobey meg nem érkezik a suliba. Vonzalmuk kölcsönös, és Dawn attól tart, hogy szüzességi fogadalma veszélybe kerül. Egy túlfűtött randin Tobey nem bír magával, és Dawn tiltakozása ellenére lerohanja őt. Ekkor fény derül Dawn veleszületett biológiai rendellenességére, és a felajzott fiú nem csak az eszét, hanem a férfiasságát is elveszíti. A lány nemi szervén fogak vannak, melyek minden behatolóval kegyetlenül elbánnak.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Mély harapás (2007) online, Mély harapás (2007) letöltés, Mély harapás (2007) teljes film, Mély harapás (2007) online film, Mély harapás (2007) online nézése, Mély harapás (2007) film letöltés

Hozzászólások

2018-07-28 13:33:46 - Movieman XDD 10/2