Lány a parkban

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Girl in the Park
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Sigourney Weaver (Julia), Elias Koteas (Raymond), Alessandro Nivola (Chris), Keri Russell (Celeste), Kate Bosworth (Louise), Joanna Gleason (Sarah), Rick Holmes (Trendy Restaurant Manager (as Rick Vincent Holmes)), Patricia Kalember (Amanda), Stephen Kunken (Leo), Michael Patterson (Dave), David Rasche (Doug), Brendan Sexton III (Stuart), Elisabeth Waterston (Alice), Ian McWethy (Dean), Daisy Tahan (Maggie)
Megtekintések:
19 (2)
Leírás:
Julia (Sigourney Weaver) képtelen feldolgozni, hogy 15 évvel korábban a játszótérről eltűnt 3 éves kislánya, míg ő egy pillanatra elfordult. Férjétől elvált, fia sorsa sem érdekli, csak az a pillanat jár az eszében, amikor a kislánynak nyoma veszett. Egy napon véletlenül meglát egy fiatal nőt, Louise-t (Kate Bosworth), aki épp egy napszemüveget lop el egy boltból. Julia felkarolja, magához költözteti, és egyre inkább azt hiszi, hogy a lány valójában az ő 15 éve elveszettnek hitt kislánya. Különös viselkedése nem talál megértésre környezetében, ráadásul az önfejű, vadóc lánnyal sincs könnyű dolga.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Lány a parkban (2007) online, Lány a parkban (2007) letöltés, Lány a parkban (2007) teljes film, Lány a parkban (2007) online film, Lány a parkban (2007) online nézése, Lány a parkban (2007) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.