2 nap Párizsban

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
2 Days in Paris
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Julie Delpy (Marion), Adam Goldberg (Jack), Alexia Landeau (Rose - Marion's Sister), Ludovic Berthillot (Racist Taxi Driver), Daniel Brühl (Lukas), Albert Delpy (Jeannot - Marion's Father), Adan Jodorowsky (Mathieu), Charlotte Maury-Sentier (Robbed Lady), Chick Ortega (First Taxi Driver), Marie Pillet (Anna - Marion's Mother), Thibault De Lussy (Gaël), Antar Boudache (Flirtatious Taxi Driver), Alexandre Nahon (Manu (as Alex Nahon)), Patrick Chupin (Taxi Driver with Jack Russel), Vanessa Seward (Vanessa)
Megtekintések:
56 (30)
Leírás:
A New Yorkban élő francia fotós, Marion és amerikai barátja, Jack európai vakációjukról hazafelé tartva megállnak Párizsban a lány szüleinél, hogy felvegyék a macskájukat. A következő két napban kiderül, hogy próbára teheti-e a kapcsolatukat a Velencében szerzett gyomorrontás; a nyelvi korlátok és kulturális különbségek; a bohém szülők közeli és túl intenzív jelenléte és nem utolsó sorban az ex-barátok Szajnaként kígyózó sora. Az enyhén neurotikus Jack úgy érzi, mintha egy másik bolygón járna, idegen élőlények között, a nyúlevők és a szexuális szabadosság földjén. És lassan megszületik benne a megdöbbentő felismerés: az ő barátnője is egy közülük. A film játékosan és szellemesen idézi meg a párkapcsolatok visszatérő örömeit és konfliktusait, mesteri szintre emelve a vitatkozás művészetét.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

2 nap Párizsban (2007) online, 2 nap Párizsban (2007) letöltés, 2 nap Párizsban (2007) teljes film, 2 nap Párizsban (2007) online film, 2 nap Párizsban (2007) online nézése, 2 nap Párizsban (2007) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.